Vaarroutes en Vaargebieden

Varen In Nederland - zie linkerkolom

Vrijwel nergens ter wereld hebben we zoveel mogelijkheden voor watersport dan in Nederland. De Friese Meren, het Deltagebied, het IJsselmeer, Het Markermeer, de Waddenzee en natuurlijk de binnenwateren van Nederland. U vindt aan de linkerkant een hele serie vaarroutes in Nederland.

In onze webshop leveren we een hele serie toeristische vaarboeken en vrijwel alle beschikbare kaarten van Nederland.

Link: | Watersportkaarten Nederland | vaarrouteboeken Nederland |

Varen in Duitsland - zie linkerkolom

Het varen in Duitsland wordt steeds populairder bij Nederlandse watersporters Met name Berlijn is een ware trekpleister geworden. U vindt aan de linkerkant van deze pagina’s diverse vaarroutes naar Berlijn. Ook de vaarvoorschriften in Duitsland staan daar duidelijk vermeld. Om te varen in Duitsland zijn goede kaarten en informatieboek(en) onmisbaar. In onze webshop leveren we vrijwel alle gangbare boeken en kaarten van Duitsland uit voorraad. Op werkdagen voor 16 uur besteld wordt dezelfde dag verstuurd.

Link: | Vaarkaarten en boeken Duitsland binnenwateren |

Varen in België - zie linkerkolom

Vanuit het zuiden van Nederland bent u zonder veel moeite zo in België. Populaire bestemmingen zijn Antwerpen en Gent. Maar U kunt door België ook prachtige vaarroutes maken. Zie de linkerkant voor meer vaarinformatie.

Van België leveren we een aantal kaarten en boeken direct uit voorraad.

Link: | vaarkaarten en vaarboeken België |

 

Watersport Frankrijk - zie linkerkolom

Frankrijk kent een zeer groot waterwegenstelsel. In totaal ca 1800 kilometer vaarwegen loopt door Frankrijk. De noord-zuid verbinding wordt ook steeds populairder bij Nederlandse watersporters. Rust, ruimte, zon en fraaie landschappen zijn kenmerkend voor Frankrijk. Aan de linkerkant vindt u de belangrijkste vaarregels en verplichtingen voor het varen in Frankrijk

Om te varen in Frankrijk zijn goede kaarten absoluut noodzakelijk. Voor papieren kaarten leveren wij de serie kaarten van DuBreil. Dit zijn gedetailleerde kaarten in handige boekvorm. Tevens vindt u in de boekwerken veel vaarinformatie en toeristische informatie.

Link: | Vaarkaarten en vaarboeken Frankrijk |

 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via