Nieuwe Vaaratlassen Nederland

NV Atlas brengt twee nieuwe vaaratlassen uit van Nederlandse binnenwateren. De serie is in twee delen: Noord-Nederland en Zuid-Nederland. NV Atlas is een uitgave van NV Verlag.

NV Verlag is een van de grootste producenten van zeekaarten. De vaarkaarten van NV Verlag bestaan uit een aantal zeer gedetailleerde kaarten, samengevoegd met een ringband in een atlas op A3-formaat.  

De vaaratlas Noord-Nederland bestrijkt de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel tot aan de Rijn bij Arnhem. De Vaaratlas Zuid-Nederland bestrijkt de regio’s Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, het zuidelijk deel van Gelderland, inclusief de Biesbosch, Waal en beneden-Rijn.

Zeer gedetailleerde vaarkaarten

De serie onderscheid zich door een zeer uitgebreid scala aan details. Overzichtskaarten, routekaarten en gedetailleerde kaarten van havens en aanlegplaatsen. Ook de informatie en getijden van eventueel stromingswater zijn vermeld. De kaarten van de NL serie zijn in de Nederlandse taal.

Ook digitaal te gebruiken

De kaarten worden geleverd met een code waardoor u de kaarten ook kunt gebruiken in digitale vorm op een tablet of smartphone gedurende het jaar van verschijning van de kaarten (Apple IOS/ Mac OSX/ Android/ Windows 7/8/10). Bij de aankoop zit een productcode, na activering kunt u de kaarten digitaal gebruiken.

De nieuwe atlassen zijn leverbaar vanaf tweede helft maart

Link: | meer informatie |

 

 

Bron: Nieuwe producten | Datum van publicatie: 06-03-2020

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via