Boot Düsseldorf claimt groot succes: 250.000 bezoekers

Watersport Nieuws | Iets meer bezoekers op eerste watersportbeurs in Europa

Beursbaas Donscheid spreekt vol lof over de afgelopen watersportbeurs in Düsseldorf: “met 250.000 bezoekers waren er iets meer bezoekers dan in 2019 en dat geeft moed voor de komende tien jaar”. Verder spreekt de directie van Boot Düsseldorf in een persbericht vol lof over de innovaties die op de beursvloer geëxposeerd waren.

De beurs is aan het veranderen en dat zal ook wel moeten want oudere beursbezoekers zijn watersporters pur sang en worden minder in het aantal bezoekers, maar het jongere publiek komt zeer gericht kijken naar andere vormen van watersport. Vooral de hallen 11 en 12 waar duikuitrustingen en toebehoren voor de duiksport, surfsport etc.  waren vertegenwoordigd deden het erg goed.

25% van de bezoekers komen vanuit andere landen

Van oudsher is de beurs natuurlijk een Duitse beurs, maar tegenwoordig komt 25% van de bezoekers uit het buitenland. Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Italië vormen de grootste groep maar ook de Verenigde Staten en Engeland waren goed vertegenwoordigd.

Weinig echte innovaties zichtbaar

De tijd waarin men vroeger naar de beurs ging om zich te vergapen aan nieuwe vindingen is al lang voorbij. Innovaties zijn steeds meer een variatie op een thema te noemen, maar de trend naar milieuvriendelijk varen is wel groeiende. Als u de beurs gemist heeft dan is de eerstvolgende gelegenheid in Leeuwarden op Boot Holland van 7 t/m 11 februari…

Bron: Boot Düsseldorf | Datum van publicatie: 27-01-2020

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via