PC Navigo Hoofdlijnen

PC Navigo: het ideale navigatie systeem voor watersport

PC Navigo is al jarenlang het meest perfecte gps navigatiesysteem voor zowel watersport als beroepsvaart. Het gebruik is zeer eenvoudig: u voert éénmalig de afmetingen van uw boot in en vervolgens kunt u met PC Navigo zeer eenvoudig complete routes uitstippelen. U voert de plaats van vertrek en de eindbestemming in, het systeem berekent in enkele seconden de ideale route voor u.

Daarbij wordt automatisch rekening gehouden met uw voorkeuren, de afmetingen van uw boot, bedieningstijden van sluizen en bruggen en eventuele stremmingen op de route. U kunt voor het bepalen van een route kiezen uit de snelste route, de kortste route, of een fraaie toeristische route.

Indien u via andere plaatsen wilt varen dan de uitgerekende route, dan kunt u die plaatsen simpel toevoegen en de route wordt daar op aangepast. U heeft geen internetverbinding nodig. Om te veren en te navigeren kunt u de kaarten onbeperkt inzoomen:

Link: | PC Navigo bestellen |

GPS positiebepaling en AIS

Middels het aansluiten van een GPS ontvanger op PC Navigo kan het systeem uw positie bepalen en die projecteren op de kaart, zodat u altijd exact weet waar u vaart. Tevens is het mogelijk om een AIS signaal in te brengen in uw computer zodat u de positie van andere schepen in kaart heeft.

Terwijl u vaart wordt uw positie midden in het scherm geprojecteerd, de kaarten verschuiven met u mee, uw positie blijft altijd zichtbaar. Tevens is de vaarsnelheid en de geografische positie afleesbaar op het scherm.

 

Gegevens tijdens het varen

Indien u een route gepland heeft en gaat varen, dan zet u het systeem in de vaarmodus. Met de GPS wordt uw positie getoond en de gevaren snelheid. Aan de zijkant van het scherm kunt u alle details zien van het vaarwater zoals maximum vaarsnelheid, toegestane afmetingen, diepgang, marifoonkanaal etc. Ook de informatie van de bruggen, sluizen zijn dan in beeld. Bij deze informatie zijn ook de bedieningstijden, telefoonnummers, marifoonkanalen zichtbaar.

Ook hier schuiven de gegevens met u mee zodat uw informatie altijd actueel is, terwijl de komende brug of sluis in beeld is. Voor veel punten in Nederland zitten ook foto’s in het systeem verwerkt.

Link: | PC Navigo bestellen |

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via