Kaartsysteem PC Navigo

Kaartsysteem PC Navigo

Het kaartsysteem van PC Navigo is gebaseerd op vectorkaarten, waardoor de kaarten eindeloos vergroot kunnen worden zonder dat de scherpte terugloopt in kwaliteit terugloopt. De basis van de kaarten is afkomstig van de vaarwegbeheerders zoals Rijkswaterstaat en zijn aangevuld met eigen kaarten van PC Navigo. Ook kunnen de kleuren van de dieptegebieden aangepast worden aan de diepgang van het schip: wit is veilig water en naarmate het water donkerder kleurt, neemt de speling onder de kiel af. Dit effect kan per schip worden gebruikt: zo wordt het kaartbeeld letterlijk aan de scheepsafmetingen aangepast.

Kaarten zijn beschikbaar van alle bevaarbare wateren in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en het Donau gebied. Bij aanschaf van PC navigo kunt u kiezen welk vaargebied u wilt. U kunt later nog uitbreiden naar een groter vaargebied.

Link: | PC Navigo Nederland webshop |

Overzichtkaart routebepaling

Onderstaand hebben we een kaart geplaatst waarin het overzicht van Delfzijl naar Berlijn zichtbaar is in grote lijnen. De kaart is uiteraard niet bedoeld om op te navigeren, maar geeft een indruk welke route u kunt gaan varen. De kaarten kunnen onbeperkt worden ingezoomd zonder kwaliteit te verliezen door onscherpte.

Meer detail in de kaart door zoomfunctie

De kaarten kunnen onbeperkt worden ingezoomd zonder kwaliteit te verliezen door onscherpte. Onderstaand een voorbeeld van de oranjesluizen bij Amsterdam, ieder detail is zichtbaar.

Waddenzee, IJsselmeer, Markermeer, Zeeuwse Wateren en Noordzee

Ook de grotere wateren zijn volledig in kaart gebracht. Zo is het Ijsselmeer, Markermeer, Zeeuwse wateren, Waddenzee en Noordzee standaard aanwezig in PC Navigo. Onderstaand een kaart van de aanloop naar Terschelling:

Foto's van bruggen en sluizen

In het kaartsysteem zijn op veel plaatsen foto's ingebracht. U kunt klikken op de foto en verviolgens verschijn een overzichtfoto van de brug of sluis. Onderstaand de Wilhelminabrug bij Zaandam.

Link: | PC Navigo Nederland webshop |

 

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via