Hiswa te Water van 4 t/m 9 september in IJmuiden

Van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2007 is het tijd om de Hiswa te water 2007 in IJmuiden te bezoeken. De wereld van glitter en glamour staat op de kant en ligt in het water van de haven van IJmuiden. Voor veel watersporters en aankomende watersporters is dit de gelegenheid om zich te oriënteren op een nieuwe boot of om dingen te ontdekken waarvan we het bestaan niet wisten, maar waar we vanaf dat moment niet meer zonder kunnen.



Wereldprimeurs motorboten Hiswa te water 2007 
Jaarlijks telt de HISWA te water tientallen wereldprimeurs. Jachtbouwers uit heel Europa grijpen de bootshow aan om hun nieuwste modellen en producten op de markt te introduceren. Opvallende primeurs bij de motorboten zijn onder andere de Boarncruiser 60 Retro Line, een luxe motorjacht waarbij jachtwerf De Boarnstream zijn klanten voor het eerst de mogelijkheid biedt om van casco af aan het schip geheel naar eigen wens te laten ontwerpen. Andere blikvangers van formaat zijn de 20 meter lange Ferretti 630, een primeur van Lengers Yachts en de Mulder 54 Open van Mulder Shipyard. Op het gebied van elektrisch varen toont Statement Marine de PTS 26 hybride als wereldprimeur. In het segment van de sportboten heeft Jansma Jacht de Bavaria 33 en 37 Sport als nieuwe modellen aangekondigd. Brielle Yachting toont de Amerikaanse Cruisers 330 Express voor het eerst aan het Europese publiek. European Yachting Network brengt 2 boten van het merk Holiday voor het eerst naar de HISWA te water. Tryvia komt met zijn nieuwe 11 meter lange cabrioversie en Boat Acquisition Nederland heeft de Europa Patrouille 42 als wereldprimeur. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van primeurs die bij de motorboten getoond worden.

Blikvangers zeiljachten Hiswa te water 2007
Bij de zeiljachten zijn wereldprimeurs te verwachten van onder andere de merken Jeanneau, Dufour, Hanse, Harmony, Najad, Hallberg Rassy, Sweden Yachts, Stila, Grand Soleil, Hutting, Sunbeam, Dehler, Salona, Swan en Bestevaer. De Jeanneau Sun Odyssey 45DS zal hoge ogen gooien met het vernieuwende interieur geheel in de stijl van Wally Design. Het vlaggenschip van Najad, de 570, zal ook niet onopgemerkt blijven. Liefhebbers van snelle zeilachten kijken ongetwijfeld uit naar de nieuwe J-122. Oyster toont in Nederland voor het eerst de Oyster 655 en Sweden Yachts komt met een 54-voeter. Sunbeam Yachts uit Oostenrijk heeft een Nederlandse vertegenwoordiger voor de Benelux aangesteld die met de Sunbeam 53 als wereldprimeur naar de HISWA te water komt. De Stila 44 is het nieuwe toerjacht dat gepresenteerd wordt door Seastile Shipyards. Ook in de lengtecategorie tot 12 meter zijn er diverse primeurs aangekondigd. Dit geldt onder andere voor de Grand Soleil 40, de Dehler 34, de Morris M36, de Harmony 31 en 34, de Najad 355, de Etap 32s en de Bénéteau Océanis 37. De Lagoon 420, de Outremer 45. de Nautitech 47, de Lavezzi 40 en de Knysna 440 laten de laatste trends in het segment van luxe catamarans zien.

Openingstijden Hiswa te water 2007:
Dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 september van 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8 en zondag 9 september van 10.00 - 18.00 uur
Toegangsprijs:
Volwassenen: € 18,50 p.p.
Jeugd 4 t/m 17 jaar: € 12,50 p.p.
Parkeren: € 6 per auto

Datum van publicatie: 26-08-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via