Watersporters kunnen geld terug verwachten

Terugstorting door Telecom aan vergunninghouders
Agentschap Telecom heeft de werkelijk gemaakte kosten voor onder andere marifonie in de jaren 2004 tot en met 2006 vastgesteld. Hieruit is gebleken dat er een ‘overdekking’ van de kosten is geweest. Agentschap Telecom heeft ons gemeld dat het teveel betaalde naar rato zal worden terugbetaald aan de vergunninghouders.
Omdat vanaf 1 januari 2008 geen vergunning meer nodig is voor het gebruik van maritieme frequentieruimte, zal Agentschap Telecom het bedrag niet kunnen verrekenen met de volgende nota. In plaats daarvan krijgen de betrokkenen het geld -soms gaat het in deze sector om bedragen lager dan 10 euro- automatisch op hun rekening teruggestort. Dit wordt bevestigd met een creditnota. U hoeft dus zelf geen actie te ondernemen. Het bedrag zal uiterlijk 1 juli bijgeschreven worden.

Alleen nog een kostenloze registratie
Met ingang van 2008 stopt, mede op verzoek van het Watersportverbond, de jaarlijkse vergunning (en afdracht) en moeten gebruikers zich alleen registreren bij Agentschap Telecom. Personen die in 2007 een vergunning hadden worden automatisch geregistreerd bij Agentschap Telecom. Aan de registratie zijn geen kosten verbonden.

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 31-01-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via