Nu al 450 boten aangemeld voor HISWA te water 2008

Watersportbeurs HISWA te water groter dan ooit
De belangstelling voor deelname aan de HISWA te water 2008 is groter dan ooit. In totaal staan er nu al 240 exposanten met ruim 450 verschillende boten op de deelnemerslijst. Daarmee lopen de inschrijvingen ver voor op die van vorige jaren in dezelfde periode. Opvallend is het toegenomen aantal aanmeldingen van zeil- en motorjachten van 60 voet of langer. Zoals het de HISWA te water betaamt, zijn er ook weer tientallen primeurs aangekondigd.

Vroege opstart
“Exposanten weten natuurlijk dat de HISWA te water de afgelopen jaren met een wachtlijst te kampen had en dat stimuleert hen duidelijk om er vroeg bij te zijn om verzekerd te zijn van een plek op de bootshow. Maar dat is denk ik niet de enige reden. Doordat de HISWA en HISWA te water nu door verschillende organisaties georganiseerd worden, hebben wij de voorbereidingen voor de HISWA te water veel vroeger op kunnen starten. Daar is dus duidelijk een positieve werking van uitgegaan. En ook zijn onze plannen tot uitbreiding van het kadeterrein en een exclusieve previewavond zeer goed ontvangen”, aldus directeur Farouk Nefzi van HISWA Multimedia, de organisator van de HISWA te water.

Uitbreiding
De HISWA te water kan dit jaar, dankzij een akkoord van Marina Seaport IJmuiden en haar eigenaren, op de kade flink uitbreiden en zo meer exposanten een plek op de kade bieden. De entree van de bootshow begint al halverwege de Kennemerboulevard, waar nu ook stands van exposanten geplaatst kunnen worden. “De uitbreiding biedt ons de mogelijkheid om verzoeken tot deelname van toeleveranciers van de watersportindustrie beter te kunnen honoreren. Voorheen hadden we daar maar beperkte capaciteit voor en dat probleem is nu dus verholpen. Het betekent ook dat aanbieders van lifestyle producten, zoals bijvoorbeeld kleding, horlogerie en luxe accessoires nu aan de HISWA te water deel kunnen nemen. Deze moeten natuurlijk wel passen bij de uitstraling van ons evenement en bezoekers van de HISWA te water aanspreken. We blijven dus wel selectief welke producten wel en niet aangeboden mogen worden”, legt Farouk Nefzi uit.

HISWA te water 2008
De HISWA te water vindt plaats in jachthaven Marina Seaport IJmuiden. De bootshow is van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september 2008 geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 18 uur en in het weekend van 10 tot 18 uur. Meer informatie over de HISWA te water 2008 is te vinden op www.hiswa.nl.





Bron: Hiswa | Datum van publicatie: 08-04-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via