Kandidaten Solo- en Doublehanded award bekend

Nominaties voor de Solo Challenge Award en de Doublehanded award zijn bekend
De jury heeft zojuist de genomineerden voor het Shorthanded Gala bekend gemaakt. Omdat niet alle juryleden op dit moment in het land zijn, werd er een conference call belegd met Miami (Klaartje Zuiderbaan) en Doha (Leon Bart). Uiteindelijk kwamen ze tot een unaniem oordeel over de ingediende kandidaten voor de nominatie.
Voor de Solo Challenge Award zijn dat: Ysbrand Endt , Robert Rosen Jacobson en John van de Starre.
Voor de Doublehanded Award zijn dat: Huib Swets en Anne Raangs , Hans Plas en Robin Verhoef, Chris Schram en Nico van Marle en Arjan van Zuydam en Frans van der Wel.

De Solo Challenge Award en de Doublehanded Award wordt dit jaar voor de 4de keer uitgereikt. De Solo Challenge Award is de prijs voor de beste solo zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar. De Doublehanded Award is de prijs voor de beste doublehanded zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar.

Deze beide trofeeën zijn in het leven geroepen door de stichting Shorthanded.nl en het doel daarvan is het belonen van Nederlandse zeehelden binnen het shorthanded zeilen en het stimuleren van ontwikkelingen binnen deze uitdagende vorm van topsport.

Lifetime Achievement Award
De Solo Challenge Award is in 2010 uitgereikt aan Jan Kees Lampe, in 2009 aan Nico Budel en in 2008 aan Lucas Schröder. Tevens is in 2009 een Lifetime Achievement Award postuum uitgereikt aan Jan Luyendijk voor al zijn inspanningen voor het solozeilen in Nederland in het algemeen en het opzetten van de 200 myls ‘SOLO’ wedstrijd in het bijzonder. Deze prijs werd in ontvangst genomen door Jan’s zoon Bob Luyendijk.

De jury voor het bepalen van de genomineerden en de uiteindelijke winnaars, bestaat uit: Henk Bezemer, JanBerent Heukensfeldt Jansen, Leon Bart en Klaartje Zuiderbaan.”.
De Solo Challenge Award wordt samen met de Doublehanded Award uitgereikt tijdens het Shorthanded Gala op 27 januari in de Jachtclub Scheveningen.

Bron: Shorthanded.nl | Datum van publicatie: 19-01-2011

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via