Reeds Almanac 2011 nu reeds verkrijgbaar voor de watersport

The Yachtman's Bible
De Engelstalige Reeds Almanac 2011, beter bekend als “The Yachtman’s Bible” is weer met de nieuwste uitgave 2011 verschenen. Dit boekwerk met meer dan 45.000 updates mag bij geen enkele zeezeiler aan boord ontbreken. Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar, met gegevens over o.a. havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen. Wat u ook zoekt, u vindt het in deze uitgave. Het is de wateralmanak die het meest compleet is. Nu met gratis “Marina Guide 2011” voor Engeland, Schotland en Noord Ierland. Hierin vindt u een schat aan gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland.

De "Reeds" is een begrip
De Reeds Almanac is een begrip in de zeilerswereld. Geen zeezeiler zal het ruime sop kiezen zonder dit boekwerk aan boord te hebben. Met een schat aan gegevens is het terecht “The Yachtman’s Bible”.

Duizenden updates
De uitgave van 2011 bevat weer alle gegevens over Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar. Met meer dan 45.000 updates over havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen is het een compleet boekwerk geworden.

Getij gegevens
De almanak bevat onder andere getij gegeven. Niet alleen de tabellen maar ook de getij kromme van alle standaard havens worden genoemd. Stroomkaarten van vele gebieden worden eveneens weergegeven. Naast deze gegeven staan er vele detailkaarten in van havens met een beschrijving om deze veilig aan te lopen.

Gratis “Reeds Marina Guide 2011”
Samen met de Reeds Nautical Almanac krijgt u ook de Reeds Marina Guide 2011. Hierin vindt u vele gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland. Van ankerplaatsen en moorings tot zeilmakers en adressen van jachtmakelaars en reparatiebedrijven, alles vindt u in deze gids.

Reeds Nautical Almanac, een onmisbaar boek voor de fanatieke zeezeiler.
U betaalt geen verzendkosten tot 31 december 2010

 voor bestelling ga naar: | Reeds Almanac 2011|

Bron: Watersportalmanak | Datum van publicatie: 08-09-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via