Executieverkoop van 26 grachtenboten voor gemeente Amsterdam

Bootveiling organiseert executieverkoop
Bootveiling is het eerste veilinghuis in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de organisatie van professionele (executie) veilingen voor boten. Bootveiling organiseert openbare veilingen, openbare inschrijvingen en online veilingen voor pleziervaartuigen, woonboten en arken, rijn- en binnenvaart en zeegaande schepen. Het Bootveiling concept is onlangs ook in België gelanceerd.

Online veiling voor Binnenwaterbeheer Amsterdam
Op dit moment veilt Bootveiling voor Binnenwaterbeheer Amsterdam 26 boten die op last van de gemeente zijn weggesleept door het ontbreken van een geldig en zichtbaar vignet waaruit blijkt dat het binnenhavengeld betaald is. Aangezien de weggesleepte boten niet binnen de gestelde bewaartermijn zijn opgehaald, de sleepkosten en het liggeld voor de bewaarhaven niet zijn voldaan worden deze boten openbaar verkocht. Het gaat hierbij om visboten, woonarken, vletten, zeil- en motorboten.

Veiling en kijkdag
De online veiling voor Binnenwaterbeheer Amsterdam loopt af op 7 december 2007 om 21:00 uur (www.bootveiling.com/veiling). Op zaterdag 1 december 2007 organiseert Bootveiling van 9:00 tot 12:00 uur een kijkdag voor deze boten. De boten zijn te bezichtigen in de bewaarhaven van de gemeente Amsterdam.

Bootveiling
Bootveiling is gespecialiseerd in zowel de veiling- als botenbranche en heeft haar krachten gebundeld door samen te werken met een notariskantoor, vendu notarishuis, expertisebureau en advocatenkantoor.
Opdrachtgevers van Bootveiling zijn curatoren, notarissen, belasting- en gerechtsdeurwaarders, banken, bewindvoerders, (klanten van) jachtmakelaardijen, pandhoudsters en overheidsinstanties.

Bron: Bootveiling B.V. | Datum van publicatie: 26-11-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via