620 meter nieuwe aanlegplaatsen in Midden Delfland

Gereed voor het seizoen 2009
In Midden Delfland zal verspreid over diverse locaties 620 meter nieuwe aanlegsteigers gerealiseerd worden. De steigers komen aan de Noordvliet, de Boonervliet, de Middelvliet, de Vlaardingse Vaart en de Gaag. Voor het nieuwe watersportseizoen in 2009 moeten de aanlegplaatsen gereed zijn.

Deze steigers stonden beschreven in het aanlegplaatsenplan, wat voortkomt uit het watersportactieplan van het recreatieschap Midden Delfland. Dit actieplan heeft tot doel knelpunten op te lossen en voorzieningen in Midden Delfland uit te breiden. Deelplannen die staan beschreven in het watersportactieplan, moeten nog uitgevoerd worden. Voorbeelden van deze deelplannen zijn een verbeterplan voor vaarwegen en informatievoorzieningen voor waterrecreatie.

De werkgroep Midden Delfland van het Watersportverbond is nauw betrokken geweest bij het opstellen van deze plannen en is trots op het behaalde resultaat. “Het is altijd fijn als na veel overleg er concreet iets ondernomen wordt waar onze leden iets aan hebben” aldus Bert Steenhoek van de werkgroep Midden Delfland.

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 13-11-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via