Schout&Schepenen Bokaal in Deltagebied op klassieke platbodems

De burgemeesters en wethouders van 16 gemeenten uit de Zuidwestelijke Delta strijden op zaterdag 14 juni op evenzoveel klassieke Zeeuwse platbodems om de Schout & Schepenen bokaal. Deze unieke zeilrace wordt georganiseerd door de Stichting Schout & Schepenen race en kent als vertrekplaats de jachthaven van Sint-Annaland op Tholen. De wedstrijd wordt gevaren op de Krabbenkreek - een zijarm van de Oosterschelde - en is voor publiek goed te volgen vanaf de dijk bij het clubhuis van WSV Sint-Annaland en in boten vanaf het water. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

CdK doet prijsuitreiking
De burgemeester en wethouders van de winnende gemeente ontvangen bij de prijsuitreiking uit handen van de Commissaris van de Koningin van Zeeland mevrouw Karla Peijs een speciaal voor dit evenement, door de internationaal befaamde Goudse edelsmid Menno Meijer en collega Jantine Kroeze, ontworpen wisseltrofee.

Organisatie
De 16 Zeeuwse platbodems (onder meer Hoogaarsen en Hengsten), verzameld door de Stichting Behoud Hoogaars, varend onder gemeentevlaggen tegen een schitterend Zeeuws decor, zullen ongetwijfeld fantastische beelden opleveren. Het evenement wordt georganiseerd door de onlangs opgerichte Stichting Schout & Schepenen race, waarin participeren de Watersportvereniging Sint-Annaland, de NV Economische Impuls Zeeland en Van Dantzig & Lichtenveldt (adviseurs in strategie, positionering en communicatie).

Meer informatie over de Schout & Schepenen race staat op www.sensrace.nl  



Bron: WSV Sint-Annaland | Datum van publicatie: 10-06-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via