Hiswa Boatshow geopend, nog t/m zondag 10 maart

Watersport Nieuws | Boatshow Hiswa 2019 geopend

De HISWA Amsterdam Boat Show 2019 is vanmorgen met het luiden van de scheepsbel officieel van start gegaan. De HISWA Amsterdam Boat Show is nog te bezoeken tot en met zondag 10 maart in RAI Amsterdam.

Winnaar Product van het Jaar 2019

Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Guido Beekmann, heeft tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 Galaxy Infl8 uitgeroepen tot Product van het Jaar 2019. Het is 's werelds eerste opblaasbare nood-VHF-antenne, die een volledige 3DB heeft met ver bereik, in vergelijking met standaard kleine spiraalvormige ontwerpen. De jury is lovend: “Bij de Galaxy Infl8 zien wij vele toepassingen van deze opblaasbare antenne voor een brede doelgroep: van kanovaarder tot toepasbaarheid in reddingsvlotten. Het is een veiligheidsapparaat en is multi-toepasbaar en door de bijgeleverde connectoren ook toepasbaar op handheld equipment.”

Winnaar HISWA Hebbeding 2019

Tevens werd voor de tweede keer de HISWA Hebbeding Award uitgereikt. Deze award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste must have voor op het water volgens de vakjury, maar ook volgens de consument. De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben uit de zes genomineerde producten de SolarPuff tot winnaar verkozen. De SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij. Consumenten konden via de HISWA website tot en met gisteren stemmen op hun favoriete hebbeding. Als grote publiekswinnaar is Flextrash uit de bus gekomen. Dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Luiden scheepsbel

De HISWA wordt traditioneel geopend met het luiden van de scheepsbel. Deze officiële openingshandeling werd verricht door HISWA beursmanager Gertjan Roos en Geert Dijks, directeur HISWA Vereniging samen met de mascottes van diverse sportbonden.

Link: | www.hiswarai.nl |

Bron: Hiswa | Datum van publicatie: 06-03-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via