Nieuwe Leatherman multitool voor watersport

Nieuwe Leatherman multitool voor watersport bijzonder fraai vormgegeven

Er zijn veel wannahaves in de watersport: spullen die je gewoon wilt hebben omdat ze mooi zijn. Leatherman maakt al jarenlang mooie spullen die ook nog eens functioneel zijn, maar de nieuwe Skeletool van Leatherman is zo mooi dat ook al zou je het nooit gebruiken je er niet zonder wilt.

Qua design en vormgeving is de Skeletool het mooiste wat bestaat en ook nog eens betaalbaar is. Naast mooi is de Skeletool ook nog eens praktisch. Het is een compacte multi-tool met mes, tang, bit-toolhouder, 2 dubbelzijdige bits, flesopener, karabijnhaak en verwijderbare zak-clip. Enkele bits worden meegeleverd.

Gemaakt van roestvast staal, geharde onderdelen die in een vergrendelde stand blijven staan, met 25 jaar garantie belooft de Skeletool van Leatherman een bestseller te worden, zeker gezien de vriendelijk prijsstelling.

Leatherman is ontstaan door een idee van Tim Leatherman, die op een van zijn reizen zeer ontevreden was over de beschikbare zakmessen. Hij besloot hierop om zelf een ontwerp te maken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot ’s werelds marktleider op het gebied van multitools. Op veel terreinen maakt Leatherman messen en multitools. Leatherman is te vergelijken met het concept van Zippo, fraai, degelijk en 25 jaar garantie op materiaal en constructiefouten. Ook in de watersport vinden de tools gretig aftrek.

| meer info |
 

Bron: | Datum van publicatie: 15-07-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via