Erica Terpstra opent watersportbeurs HISWA 2008

Opening met spectaculaire stunt
Erica Terpstra, voorzitter van NOC*NSF, opent op dinsdag 4 maart samen met de CEO van de Volvo Ocean Race 2008/2009 de HISWA 2008. Voorafgaand aan het officiële openingsmoment vindt in de Water Fun Zone op de beurs een spectaculaire stunt, uitgevoerd door Stuntteam De Beukelaer, plaats.

Olympische spelen en Volvo Ocean Race
HISWA 2008 besteedt onder andere veel aandacht aan twee belangrijke evenementen die dit jaar voor de watersport plaats gaan vinden. Het Watersportverbond presenteert op hun paviljoen alle boten uit de wedstrijdklassen die tijdens de Olympische Spelen aan de start gaan verschijnen. Volvo Cars Nederland grijpt, als sponsor van de HISWA, de watersportbeurs aan om het publiek te informeren over de loodzware Volvo Ocean Race die in oktober 2008 in Spanje van start gaat. We zijn dan ook heel blij dat zowel Erica Terpstra als de nieuwe CEO van de Volvo Ocean Race op onze uitnodiging om de HISWA officieel te openen zijn ingegaan, aldus beursmanager Joke Ekelschot. Voor alle partijen vormt de HISWA een mooi moment om de watersport en deze belangrijke evenementen op de watersportkalender van dit jaar op de kaart te zetten.


Bezoekers van de HISWA zijn van harte welkom om op dinsdag 4 maart om 10.00 uur de openingsstunt bij te wonen. Het grote bassin van de Water Fun Zone in Hal 4 vormt het decor voor de stunt die de mannen van het Stuntteam De Beukelaer gaan verrichten. De officiële openingshandeling wordt vervolgens verricht op het paviljoen van Volvo Cars Nederland in Hal 1.

Bron: Hiswa | Datum van publicatie: 12-02-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via