Gebruikte botenbeurs Hoorn met groot watersport aanbod

Watersport Nieuws | Gebruikte botenbeurs Hoorn verwacht 40.000 bezoekers

Het is inmiddels de 8e editie van de botenbeurs in Hoorn en het aantal te koop aangeboden boten stijgt nog steeds. Van 19 t/m 21 augustus staat Hoorn weer in het teken van dit watersportevenement. Volgens de organisatie verwacht men 40.000 bezoekers die rondom de kaden van Hoorn150 te koop aangeboden boten komen bekijken. Vrijwel alles is volgeboekt, maar in de Karperkuil zijn nog enkele plekken vrij voor mensen die hun boot willen verkopen.

Tientallen boten worden door particulieren zelf verkocht, maar de meeste boten zijn afkomstig van werven en jachtmakelaars uit het hele land, tot Limburg aan toe. Door elkaar heen liggen zeiljachten, motorjachten en sloepen die op eigen kiel over het Markermeer zijn komen aanvaren. Op de wal vinden bezoekers trailers met sportboten en sloepen, afgewisseld door kramen en tenten met nautische producten en diensten. Er is voor elk wat wils want alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd.    

Organisator Jan-Pieter Oosting van YachtFocus.com zegt: “De Hoornse botenbeurs is de opening van het najaars-verkoopseizoen en een belangrijk evenement voor de botenbranche. Tientallen kopers slaan hun slag tijdens de beurs of doen ideeën op. Ook als je een makelaar zoekt voor je boot is Hoorn een goede beurs, want je kunt er de beste professionals ontmoeten en hun diensten vergelijken. Daarnaast garandeert Hoorn een leuk dagje uit met veel winkels en goede horeca rondom de gezellige monumentale havens”.

Link: | Gebruikte Botenbeurs Hoorn |

Bron: | Datum van publicatie: 13-08-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via