Natte Boot Holland wordt geen concurrent voor Natte Hiswa

Boot Holland Aqua wordt geen concurrent voor Natte Hiswa
Boot Holland Aqua gaat de nieuwste watersportbeurs heten. De beurs is een variant op de traditionele Boot Holland in Leeuwarden die in januari gehouden werd. Boot Holland Aqua is een watersportbeurs die gehouden wordt in en om het water in Sneek van 17 t/m 21 september 2008.

Bootshow in Sneek
Als locatie voor Boot Holland Aqua is gekozen voor de paar honderd meter lange afmeer- en wandelsteiger aan de Houkesloot in Sneek. Een prachtige locatie, vlakbij het stadscentrum van Sneek en in open verbinding met het Sneekermeer. Boot Holland Aqua wordt een echte natte bootshow. Boten, boten en nog eens boten! Motorkruisers, zeiljachten, sloepen en custom-built. Daarnaast zullen op en rond het water diverse publieksactiviteiten worden gepland en zal de organisatie tevens zorg dragen voor de nodige horecavoorzieningen. Muziek, hapjes, drankjes... Boot Holland Aqua 2008 moet een gezellige beurs worden. De organisatie verwacht tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers te mogen ontvangen.

Concurrent voor de natte Hiswa in IJmuiden?
Volgens Douwe Sipma van de organisatie is er in Nederland voldoende “ruimte”voor nog een watersportbeurs. Sipma: “Bovendien wil Boot Holland Aqua zich onderscheiden door een uniek evenement te organiseren met nadruk op gezelligheid zoals men dat van ons in Leeuwarden gewend is. De nadruk van de beurs zal komen te liggen op een minder diep aanbod, maar wel veel diversiteit, waarbij motorboten zullen overheersen. We krijgen volop medewerking van de gemeente Sneek om er een gezellig spektakel van te kunnen maken. De beurs zal laagdrempelig zijn en ook op de wal worden veel activiteiten ontwikkeld. In Friesland, een watersportprovincie pur sang moet een dergelijk evenement beslist mogelijk zijn.”

Openingstijden Boot Holland Aqua
Boot Holland Aqua is van 17 t/m 21 september 2008 elke dag van 10.00 - 18.00 uur voor bezoekers toegankelijk. Locatie: Houkeslootpromenade Sneek. www.bootHolland.nl

Bron: Redactie WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 15-04-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via