Panorama Proms in passantenhaven Weert, haven afgesloten

Zoals eerder aangekondigd organiseren Projectontwikkelaar AM Wonen Zuid BV, Bouwbedrijf BAM Woningbouw BV Wilma Weert en de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert samen een tweedaags muzikaal evenement in de passantenhaven aan het Bassin in Weert direct grenzend aan het door BAM-Wilma gerealiseerde appartementencomplex 'De Hameij'.
 
Vanaf zondag 26 augustus a.s. zal de passantenhaven worden afgesloten zodat op maandag 27 augustus de Genie pontons kan aanleggen waarop later in de week een podiumtent zal worden geplaatst. De aankomst van deze pontons (om circa 11.00 uur) op opleggers in de haven bij ^Sluis 16 en het vervolgens afvaren en naar de passantenhaven (verwachte aankomst circa 12.00 uur) zal zeker een spectaculair gezicht zijn.
 
Na voorbereidende werkzaamheden zal op donderdag 30 augustus het terrein rondom De Hameij verder worden ingericht, worden voorzieningen aangebracht en start het soundchecken.
 
Op vrijdag 31 augustus zal in een romantische ambiance een sfeervolle avond gepresenteerd worden. Het terrein rondom De Hameij is dan alleen toegankelijk voor genodigden. Het publiek kan vanaf de (voor het verkeer afgesloten) openbare wegen het concert volgen. De presentatie is in handen van Carla v/d Wetering uit Weert, omroepster bij L1 televisie. De Percussiongroep van de Harmonie St. Joseph 1880 zal omstreeks 20.45 uur de avond openen. Om 21.30 uur neemt het Harmonieorkest het stokje over en begint de uitvoering van een klassiek concert.
 
Op zaterdag 1 september a.s. verzorgt de Kerkelijke Harmonie in samenwerking met de percussionband een promsconcert. Om 21.00 uur begint het concert met een optreden van de Percussion groep waarna om 22.00 uur het Promsconcert begint waaraan verschillende Weerter verenigingen hun medewerking zullen verlenen. Het terrein rondom De Hameij is dan toegankelijk voor publiek. Ook vanaf de (voor het verkeer afgesloten) openbare wegen kan het concert gevolgd worden. De presentatie van deze avond is in handen van Weertenaar Jan Leenders.

Bron: Panorama Proms | Datum van publicatie: 20-08-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via