KNRM Nationale Reddingbootdag op 6 mei

Watersport Nieuws | 6 mei kunt u de KNRM bezoeken

De KNRM, de reddingsdienst die watersporters een veilig gevoel geeft, houdt op 6 mei 2017 weer haar jaarlijkse open dag. De KNRM Reddingbootdag zoals de officiële naam is wordt gehouden op 45 plaatsen door het hele land.

De Reddingbootdag is bedoel om donateurs actief kennis te laten maken met het goede werk dat de KNRM verricht. Daarnaast kan men kennismaken met de vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Het programma start in het hele land om 10 uur en eindigt om 16 uur.

Donateurs mogen meevaren

Tijdens Reddingbootdag bestaat de mogelijkheid om mee te varen op de Reddingboot. Een unieke en bijzondere ervaring die alleen voor donateurs is weggelegd. Als donateur heet u bij de KNRM ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’. U bent ‘Redder aan de wal’ of ‘Jonge Redder’ als u de KNRM financieel steunt. ‘Redders aan de wal’ en ‘Jonge Redders’ krijgen jaarlijks hun donateurspas in januari of april thuisgestuurd.

Wilt u meevaren? Neem uw donateurspas van het jaar 2017 mee, samen met de uitnodiging die bij het aprilnummer van het donateursblad De Reddingboot is toegestuurd. Laat op het reddingstation uw donateurspas zien en lever de uitnodiging in bij de vrijwilligers van de KNRM.

Vrijwilligerswerk

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen.

De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. En voor die mensen is Reddingbootdag. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

Ben je benieuwd welk programma de reddingstations te bieden hebben? 

Klik op de link: | KNRM Reddingbootdag |

Bron: KNRM | Datum van publicatie: 26-04-2017

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via