IT Sails 2008: Dé jaarlijkse Zeilregatta voor de IT industrie

Watersport voor de IT industrie
Jibe! Events organiseert ook dit jaar in samenwerking met Team Heiner de zeilregatta "IT Sails 2008". Tijdens dit sportieve evenement strijden teams met klanten en business partners van niet-concurrerende IT-bedrijven om de IT Sails-wisseltrofee, welke vorig jaar werd gewonnen door Atos Origin. De zeilregatta vindt plaats op 17 april
2008 op het IJsselmeer bij de Flevo Marina in Lelystad.

Olympische topprestat
De zeilregatta IT Sails 2008 biedt niet-concurrerende IT-organisaties een unieke mogelijkheid om op informele en enerverende wijze te netwerken met zakenrelaties en business partners. Met de Olympische Zomerspelen van 2008 in China in het vooruitzicht kan de 2008-editie maar één thema hebben: "Samen op weg naar een Olympische topprestatie". Met topspreker(s) en veel aandacht voor het Nederlandse Yngling-zeilteam zal de spanning voorafgaande aan de daadwerkelijke regatta hoog worden opgebouwd. In teams van 7 personen, en een schipper van Team Heiner wordt, ook onder extreme omstandigheden, een beroep gedaan op teambuilding, inzet, vertrouwen, moed en een hoop lef! Samen op weg naar een Olympische topprestatie dus!

De Race
Onder het motto "Samen een unieke topprestatie neerzetten" zullen de deelnemers na de multimediapresentatie zich voorbereiden op de Spelen. Aansluitend zullen de deelnemers een cursus "wedstrijdzeilen voor Dummies"
krijgen en vervolgens aan boord gaan om te voorbereiden op de wedstrijden. Na de lunch volgen de races zoals ze deze zomer ook in Beijing zullen worden gehouden: eerst een aantal korte fleet races waarin alle boten tegelijk varen, met aan het einde van de middag de beslissende Medalrace tussen de nummers 1 tot en met 3. Na afloop vindt er een debriefing en een informele borrel plaats.

De IT Sails Regatta 2008 is gericht op bedrijven actief in de IT sector, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om samen met een selecte groep relaties (klanten, prospects, partners) op een "gezonde en actieve" manier te strijden tegen andere IT ondernemingen. Strijdlustige organisaties kunnen zich aanmelden bij elsa@jibemarketing.com of via 075 647 05 20. Meer informatie over IT Sails 2008 is te vinden op www.it-sails.com .


Bron: Jibe Events | Datum van publicatie: 05-02-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via