Vanaf morgen watersport en botenbeurs in Lelystad

De tweede editie van de HISWA Gebruikte Boten Beurs gaat morgen (15 april) van start en laat een hoogwaardig aanbod van gebruikte boten zien. Onder andere Lengers Yachts, Schepenkring, De Valk Jachtmakelaars, Jansma Jacht, P.Valk Yachts en Van Veen Yachting tonen hun aanbod. Van 15 tot en met 17 april kunnen botenliefhebbers zich uitgebreid oriënteren in de Bataviahaven te Lelystad. Naar verwachting zijn er rond de 200 boten te bezichtigen.

Veel jong gebruikte boten in Bataviahaven Lelystad
Veel van de jachten op de beurs zijn jong gebruikte boten van enkele jaren oud en nog in zeer goede staat. Alleen watersportbedrijven kunnen inschrijven voor de beurs zodat een kwalitatief aanbod van schepen te zien is. Veel bedrijven komen met een flink aantal boten. Zo is De Valk Jachtmakelaars met maar liefst dertig boten aanwezig, Schepenkring Lelystad met tien en Lengers en P. Valk komen ieder met vijf boten. Een volledig overzicht is vanaf april op www.botenbeurs.nl te zien.

Makkelijk bereikbaar
De Bataviahaven is een nieuwe speciaal voor evenementen ingerichte haven en biedt alle benodigde faciliteiten voor een beurs van dit niveau. De indeling biedt bovendien de mogelijkheid om een proefvaart te maken. De Bataviahaven heeft voldoende parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar.

Voor iedereen toegankelijk
Het evenement draait om gebruikte boten. Er zijn dan ook geen andere watersportactiviteiten en er is geen aandacht besteedt aan dure aankleding. Op deze wijze is een zeer voordelig entree gewaarborgd. Bezoekers hebben op vertoon van een uitnodiging van de deelnemende bedrijven gratis toegang. Wie geen uitnodiging heeft, kan voor 2 euro een kaartje kopen. Daarvoor krijgt de bezoeker een gratis kopje koffie of thee op de beurs.

Datum
Vrijdag 15 april t/m zondag 17 april 2011

Openingstijden
10.00 - 18.00 uur

Entree
Entree kost 2 euro p.p. dit is incl een kopje koffie of thee of met een uitnodiging van een van de deelnemende bedrijven.

Locatie
Bataviahaven
Bataviahaven 2
8242 PR Lelystad
 

Bron: Hiswa | Datum van publicatie: 14-04-2011

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via