Contributieverhoging Watersportverbond geen struikelblok

Goed op weg naar krachtig en slagvaardig Watersportverbond
In Bunnik heeft zaterdag onder ruime belangstelling de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats gevonden van het Watersportverbond. Op deze vergadering werden de jaarplannen 2008 gepresenteerd met de daaraan gekoppelde budgetteringen. Een contributieverhoging werd voorgesteld en met ruime meerderheid aangenomen. Ook ging de vergadering unaniem akkoord met het voorstel van het bestuur over een aantal te benoemen personen in bestuur en commissies. De heer H. Snoekc werd door de vergadering benoemd tot voorzitter van het bestuur van het Watersportverbond.

Jaarplannen 2008
Op 8 mei 2007 heeft de ledenvergadering groen licht gegeven aan het bestuur om te komen tot een effectieve organisatievorm van het Watersporterbond. Zeer veel direct betrokkenen en vrijwilligers zijn hiermee aan de slag gegaan en dat heeft ertoe geleid dat er op deze vergadering een transparante, productgerichte organisatie werd gepresenteerd, bestaande uit drie hoofdsectoren Toervaren, Topsport en Wedstrijdsport. De jaarplannen van deze sectoren werden door de ledenvergadering goedgekeurd.

Contributieverhoging in 2008
De door het bestuur voorgestelde contributieverhoging, mede voorgesteld om deze plannen te verwezenlijken werd met grote meerderheid door de vergadering aan genomen (707 stemmen voor, 27 blanco en 175 tegen). De contributie werd door de vergadering vastgesteld op € 15,52 per rekenlid.


Bron: KNWV | Datum van publicatie: 26-11-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via