Gehandicapt en watersport?

Help mee en maak het mogelijk
Van dinsdag 4 tot en met zondag 9 maart a.s. kunt u tijdens de HISWA in Amsterdam RAI kennismaken met de mogelijkheden die er zijn voor watersportliefhebbers met een handicap op de stand van NebasNsg, nr.03.405 in de Westhal. Bezoekers kunnen op de stand een lot kopen voor € 10,-, waarmee zij, naar keuze, de aanschaf van een dektent voor de catamaran Beatrix, een Access Dinghy voor het watersporteiland Robinson Crusoe of een nieuwe loopplank voor zeilklipper de Lutgerdina mede mogelijk maken. Lotenkopers maken kans op één van de 5 geheel verzorgde dagtochten voor twee personen op deze catamaran.

HISWA
Bezoekers kunnen aangepast vaarmateriaal bekijken en ervaren hoe je een kaart en kompas leest als je blind bent. Met slechts een kleine greep uit de aanwezige aanpassingen krijgt de bezoeker een goed beeld van wat er mogelijk is op de drie watersportaccommodaties voor gehandicapten van NebasNsg.

NebasNsg watersportaccommodaties

Een actieve groepsvakantie met individuele aandacht voor ieders wensen en mogelijkheden, dat is het motto voor een geslaagde vakantie op tweemastklipper ‘Lutgerdina’, die vaart vanuit Enkhuizen en tochten maakt over de Nederlandse, Duitse en zelfs Deense wateren. Catamaran ‘Beatrix’ is de nieuwste aanwinst en vaart op de Friese wateren, IJsselmeer en Waddenzee. Vanaf het eiland ‘Robinson Crusoe’ kunnen de kleinere watersporten beoefend worden zoals, zeilen, roeien, kanoën en zelfs waterskiën. Er is voor elk wat wils!

Actie
NebasNsg probeert de kosten van haar watersportvakanties en – activiteiten voor haar gasten beperkt te houden. Daarvoor zoekt NebasNsg naar fondsen en mogelijkheden om de meerkosten te financieren (bijv. aanpassingen van het vaarmateriaal en begeleiding). Bezoekers van de HISWA kunnen ook een steentje bijdragen door een lot te kopen. De opbrengst uit deze loterij wordt ingezet voor de aanschaf van een nieuwe dektent voor de Beatrix en komt daarmee geheel ten goede aan de watersportaccommodaties van NebasNsg.

Bron: NebasNsg | Datum van publicatie: 27-02-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via