Watersportfair in de Blauwestad te Groningen

30, 31 mei en 1 juni vindt de tweede editie van de Watersportfair plaats in de haven van Oostwold-Midwolda Blauwestad te Groningen.
Watersportfair 2008Tijdens dit evenement presenteren bedrijven die actief zijn in de watersport, recreatie en toerisme zich zowel op het water als op het land. Vanuit vele pagodetenten worden diverse presentaties verzorgd door uiteenlopende exposanten. De Watersportfair biedt de bezoeker een breed aanbod, variërend van luxe jachten tot kano’s, van surfen tot duiken, van buitensporten tot reisbureaus en van kleding tot gereedschap.
Dagblad van het Noorden Watersportfair is een natte beurs, de bezoeker ruikt als het ware het water. Het evenemententerrein wordt aangekleed in een maritieme sfeer. Geniet vanaf het terras en maak kennis met de recreatie, toerisme, watersportbranche en al haar mogelijkheden. En dat alles in de inspirerende omgeving van het Oldambtmeer.
De organisatie is in handen van GO! evenementen & communicatie en Organisatiebureau ’t Oldambt

Maar er is meer!  Rondvaartboot met rondrit
Pieter Dekker Rondvaarten verzorgt gedurende dit evenement rondvaarten op het Oldambtmeer en rondritten in de omgeving Blauwestad. Wanneer bezoekers aan een rondvaart/rit deelnemen betekent dit dat ze een uur onderweg zijn; half uur boot / half uur bus.
Tegen inlevering van een bon (zie Profiteerpagina Dagblad vh Noorden vrijdag 23 mei) kan men voor € 2,-- p.p. deelnemen aan deze rondvaart met rondrit.

Het Blauwe Lint Kleurfietsen
Het groen van de natuur, het blauw en wit van de schoonste lucht van Nederland, het rood van de historische panden. Het Oldambt is kleurrijk. Zo kleurrijk dat een ontdekking per fiets zeker de moeite waard is. Tijdens de Watersportfair bestaat er de mogelijkheid om bij de stand van Het Blauwe Lint een fiets te huren voor € 2,-- (i.p.v. € 6,50) om deze schitterende omgeving te verkennen.

Buitensporten met Pjerke
Onder begeleiding van een instructeur is het mogelijk om tijdens de Dagblad vh Noorden Watersportfair een 8 meter hoge klimwand te beklimmen om vervolgens over het water af te tokkelen. Ook bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met het kano varen. Dit en nog veel meer op de stand van Pjerke Buitensporten.

Buitenkoken
Uw Inbouwspecialist (o.a. Boretti Outdoor Kitchen) verzorgt de zondagmiddag in samenwerking met een bekende Nederlandse kok een kookdemonstratie.

Zeilclinic
De zeilclinic is voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Een zwemdiploma - minimaal A - is een vereiste voor deelname. Zeilervaring is niet nodig. De clinic moet worden beschouwd als een oriëntatie. Duur clinic ca. 2 uur. De clinic wordt tijdens de Watersportfair op de zaterdag en zondag gehouden. Opgave is alleen mogelijk via de deelname bon uit het Dagblad vh Noorden.

foto's: Dagblad vh Noorden

Bron: Dagblad vh Noorden | Datum van publicatie: 20-05-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via