Sturiër Yachts steekt de oceaan over

Watersport Nieuws | Volharding krijgt verkooppunt in Fort Lauderdale

Met de uitbreiding van de DME-modellen van Sturiër motorboten krijgt de Volharding uit Stavoren ook een steunpunt in Amerika. De Dutchman Explorer Range, afgekort tot DME, moet een grotere markt gaan bedienen. De DME wordt leverbaar vanaf 18 tot 24 meter.

Het is een nieuw ontwerpconcept van Sturiër Yachts, de Explorer. Het betreft hier zeer innovatieve schepen die uitblinken in comfort en techniek. Tijdens Boot Düsseldorf, afgelopen januari, werd het concept voor het eerst aan het publiek getoond. Met name uit Oost-Europa was veel interresse voor de boten en werden er zelfs al afspraken voor levering gemaakt.

Volgens de eigenaar van Sturiër Yachts, Auke van der Werff, is de DME serie een boot voor een langere toekomst. ”Mensen die een groter schip zoeken willen dat alles van topkwaliteit is en een doordacht design, dat past uitstekend bij de filosofie van Sturiër. De belangstelling voor deze grotere schepen ligt vooral in Tsjechië, waar we ook een verkooppunt hebben. Ook overzee, in Amerika is de belangstelling voor de DME serie groot, dat heeft ons doen besluiten tot het opzetten van een verkoop- en steunpunt in Fort Lauderdale.”

Sturiër Yachts blijft ook de huidige modellijnen voor de Noord-Europese wateren produceren vanuit Stavoren. Voor de modellen zoals de 520 en de Dutchmanserie die ook als snelvarend schip leverbaar zijn blijft de belangstelling onverminderd groot.

Link: | Sturiër Yachts |

Bron: WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 17-04-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via