Uitreikingen maritieme innovatieprijzen gebundeld

Tijdens het Maritime Awards Gala op donderdag 1 november 2007 in het Hulstkampgebouw te Rotterdam worden de winnaars van de KNVTS-Schip van het Jaar Prijs, de HME-Maritime Innovation Award, de VNSI-Timmersprijs en de HISWA Excellence Award bekendgemaakt. Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat mevrouw Huizinga overhandigt deze prestigieuze innovatieprijzen aan de winnaars.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS), Vereniging Holland Marine Equipment (HME), Vereniging Nederlandse Scheepsbouw Industrie (VNSI) en HISWA Vereniging bundelen in samenwerking met Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor Scheepvaart en Scheepsbouw (NISS) deze prijsuitreikingen. De organisatoren willen met het gala een jaarlijks platform creëren voor de gehele Nederlandse maritieme maakindustrie ter bevordering van de onderlinge relaties.

“Informele relaties spelen een grote rol in de maritieme sector en daarvoor biedt een dergelijke uitreiking natuurlijk een ultieme gelegenheid”, geven de organisatoren aan. “Wij willen het voor bedrijven aantrekkelijker en efficiënter maken om hun contacten te onderhouden, door dit soort netwerkbijeenkomsten te bundelen. Bovendien willen wij naar de overheid en de politiek een signaal afgeven dat de maritieme maakindustrie een sterke en innovatieve sector is.”

Het initiatief wordt ondersteund door Stichting Nederland Maritiem Land (NML) en Havenbedrijf Rotterdam.Het Maritime Awards Gala wordt voor de tweede keer georganiseerd. HISWA Vereniging
neemt voor de eerste keer deel.

Bron: hiswa.nl | Datum van publicatie: 26-10-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via