Watersportbeurs Hiswa te water 2017

Watersport Nieuws | Hiswa te Water van 29 augustus t/m 3 september

Hoewel het watersportseizoen in volle gang is kondigt de eerste najaarsbeurs zich alweer aan: de Hiswa te Water. Dit jaar zal het laatste jaar in Amsterdam Marina zijn, in 2018 wordt de beurs verplaatst naar Lelystad. Volgens de organisatie zullen er 250 boten, die in het water liggen, te bewonderen zijn. Op de wal zijn diverse exposanten die honderden watersportartikelen en nieuwe trends presenteren.

De beurs is natuurlijk vooral bedoeld om nieuwe- en gebruikte boten onder de aandacht van het publiek te brengen. Daarom is er een zeer divers aanbod van boten: kleine en grote boten, serie gebouwd of custom-built, gemaakt van aluminium, staal of polyester. Ook dit jaar tonen exposanten een tientallen (wereld)primeurs. Het aanbod bestaat uit daysailers, kajuitzeilboten, zeiljachten, catamarans, motorjachten, sloepen, tenders, sportboten en RIBs.

De HISWA doet zijn uiterste best om de bezoekersaantallen op peil te houden en heeft diverse extra activiteiten georganiseerd, zodat het voor de bezoekers een compleet dagje uit moet worden. Zo is er de praktijktest manoeuvreren met als hoofdtitel ‘De beste watersporter van het jaar’. U kunt met de KNRM meevaren door de grachten van Amsterdam op een historische reddingsboot.

In het motorboot-theater worden in samenwerking met het tijdschrift Motorboot diverse themadagen georganiseerd over het varen in Frankrijk (woensdag), Duitsland (donderdag) en op groot water (dinsdag en vrijdag). Zaterdag staat de dagboot centraal, met daarbij tips over hoe je er méér plezier aan beleeft. Het theater sluit zondag af met een presentatie over het varen op de Nederlandse Waddenzee.

Meer informatie: | Hiswa te Water |

Bron: HISWA | Datum van publicatie: 14-08-2017

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via