Fjord introduceert de 42 open motorboot

Fjord introduceert de 42 open motorboot

Watersport Nieuws | Fjord 42 open: Strakke en brutale open boot

Fjord (onderdeel van Hanze Yachts) is een opvallende merk in de botenwereld, snel, eigenwijs en strak. In 2007 was de introductie van de Fjord al de 40 open al spectaculair. Strakke vormgeving, weinig ronde lijnen en een modern interieur. In alle opzichten was de Fjord 4- nieuw, moderne materialen gecombineerd met een aandrijving die de boot een hoge topsnelheid meegaven.

Inmiddels zijn we tien jaar verder en nu introduceert Fjord de opvolger: de 42 open. Volgens de fabrikant is het net allemaal wat spectaculairder, brutaal zelfs word gesuggereerd. Het betreft hier weer een open boot met een opvallende vormgeving.

Ontwerper Patrick Banfield is zich in veel opzichten helemaal te buiten gegaan en het resultaat is een zeer onderscheidende boot. Met een lengte van 12,5 meter en een breedte van 4,27 meter is een zeer sportieve boot gebouwd die met gemak een snelheid van 40 knopen haalt. Het schip oogt aan de buitenkant zeker brutaal, terwijl aan boord wel aan alle comfort is gedacht.

Bovendeks is voldoende ruimte, met een zonnedek voorop en comfortabele ligbanken op het achterdek, blak voor het grote zwemplateau. Mocht de zon teveel schijnen dan kan de elektrisch uitschuifbare bimini worden ingezet voor een plaatsje in de schaduw. Bovendeks bevindt zich ook een buitenkeuken, welke onder het vaste dak is geplaatst.

Benedendeks bevindt zich de luxe eigenaars hut met een eilandbed en voldoende bergruimte. Verder is er een gastenhut geplaats met twee enkele bedden.  Voor het entertainment gedeelte is er een TV en een audio-systeem ingebouwd.

Standaard wordt de Fjord Open 42 geleverd met twee Volvo Penta motoren met ieder 370 PK, wie wat snelle wil kan ook motoren met 435 PK bestellen.

Luxe en snelheid heeft wel een prijskaartje: De Fjord 42 open is leverbaar vanaf € 532.280,- incl btw

Link: | Fjord 42 Open |

Bron: Mazer yachting | Datum van publicatie: 12-10-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via