Nieuwe Vaarwijzer Waddenzee tot Denemarken verschenen

Watersport Nieuws | Hét handboek voor de Waddenzee tot Denemarken

Het boek bestond al lang, heel lang zelfs, maar vandaag is een compleet nieuwe versie verschenen van de Vaarwijzer Waddenzee, geschreven door Jan Heuff.

De Vaarwijzer Waddenzee van uitgever Hollandia geldt al jaren al het baken voor iedere watersporter die de Waddenzee gaat bevaren. Het boek is een perfecte reiswijzer van het vaargebied tussen Den Helder en het Duitse Waddeneiland Sylt in Duitsland op de grens met Denemarken. In het boek staat uitgebreide informatie over vaarroutes op het Wad en de daarbij aan te lopen havens. Jan Heuff, de auteur van het boek zwerft al zijn hele leven over de Wadden en woont op Terschelling. Tijdens zijn vele tochten houdt hij veranderingen in geulen, wantijen en havens nauwlettend in de gaten.

Het vernieuwde boek met 200 pagina’s, uitgave 2019, beschrijft talloze onderwerpen zoals droogvallen, ankeren, schip en uitrusting, de natuurstatus van de Waddenzee en uiteraard veel vaarroutes en aanwijzingen. De beschreven wateren en vaarroutes liggen allemaal tussen het vaste land en de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden.

Link: | meer informatie |

Bron: | Datum van publicatie: 13-12-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via