De grootste watersportbeurs: Boot Düsseldorf van 20 t/m 28 januari

Watersport Nieuws | Eerste en grootste watersportbeurs van Europa

Het watersportseizoen gaat weer beginnen, dat wil zeggen op het droge. Boot Düsseldorf is voor veel watersporters uit Nederland weer de eerste aanzet voor het nieuwe vaarseizoen. Overigens geldt dit niet alleen voor Nederlanders, de bezoekers komen uit geheel Europa en van ver daarbuiten. In groten getale komen zij zich vergapen aan de superluxe boten en zijn op speurtocht naar nieuwe ontwikkelingen in de watersport.

In 2017 bezochten 242.000 watersporters de beurs, de verwachting is dat dit aantal in 2018 zal gaan stijgen omdat de regionale beurzen steeds minder te bieden hebben en het publiek een compleet overzicht wil. Ook in Nederland op de HISWA wordt het aanbod van watersport steeds minder en daalt het aantal getoonde boten stevig.

Boot Düsseldorf is veruit de grootste beurs van Europa, meer dan 1800 exposanten uit meer dan 70 landen staan daar om hun artikelen en producten aan te prijzen. Zoals ieder jaar zijn daar ook talrijke primeurs te vinden, met name voor jachtwerven is de beurs een uitgelezen mogelijkheid om hun nieuwe boten aan een breed publiek te showen. Er is een groot aanbod van nieuwe motorboten en zeiljachten in Düsseldorf. Op de website van de beurs vindt u een compleet overzicht.

Link: | Nieuwe motorboten | Nieuwe zeiljachten |

Düsseldorf presenteert niet alleen grote boten en superjachten. Ook voor kleinere boten, rhibs, en buitenboordmotoren is zeer veel aandacht. Daarnaast zijn diverse hallen geheel gevuld met producten zoals navigatiesystemen, kaarten en boeken, hulpmiddelen, onderhoudsmiddelen, duikuitrustingen, visspullen en surf- en sup producten.

Gegevens Boot Düsseldorf

  • Openingsdata: 20 – 28 januari, dagelijks geopend van 10 tot 18 uur
  • Adres: Stockumer Kichstrasse 61 – D-40474 Düsseldorf
  • Navigatieadres: D-40474 Düsseldorf, Am Staad (Stockumer Höfe)

Tip: Als u de beurs wilt bezoeken is het handig en voordelig om vooraf entreekaarten te bestellen. U bespaart daarmee niet alleen geld, maar u hoeft ook niet in de rij te staan om een kaart te kopen aan de kassa.

Link: | Boot.de | kaartverkoop

Bron: | Datum van publicatie: 12-01-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via