Boot Holland 2016: dé watersport beurs voor motorboot

Watersport Nieuws | Boot Holland 2016 weer de grootse motorbootbeurs

Het is weer zover: Boot Holland opent de deuren voor de watersportliefhebbers. Van vrijdag 12 t/m 17 februari is Leeuwarden weer het Mekka van de motorboot en watersport in het algemeen. Het is inmiddels de 26e editie van de succesvolle watersportbeurs die is toegespitst op stalen schepen en veel, zeer veel toebehoren.

Dit jaar staan maar liefst 42 stalen schepen glimmend op uw kritische blik te wachten. Alle grote merken zijn aanwezig: Brandsma Jachten, De Boarnstream, Aquanaut Yachting, Rheben Yachts, Abim Yachting, Bootcentrum Geertsma, Serious Yachts, Grouwster Vlet, Super Lauwersmeer/Frisian Motorboats, Pollard Jachtbouw, Vedette Jachtbouw en Smelne Yachtcenter etc. Verder zijn diverse jachtbemiddelaars aanwezig met hun jong, gebruikte aanbod. Naast het aanbod van schepen is er ook volop ruimte voor accessoires, toebehoren en diensten voor de watersport.

 


Korting op uw entreekaart!

Bezoekers die Boot Holland willen bezoeken betalen standaard een entree van 15 euro. Echter lezers van de website WatersportAlmanak.nl kunnen ook kaarten online bestellen en krijgen daar een extra korting op. Gebruik onderstaande link en uw kortingscode is wsbh​16

 

Link: | kaarten bestellen Boot Holland met korting |


 

Accessoires en dienstverlening
Partijen als onder meer Yanmar, Vetus, Drinkwaard, NPS Diesel, Honda en Volvo Penta presenteren hier de nieuwste motoren. Voor watersportartikelen kun je onder meer terecht bij Allpa, Westers Nautic, Nauticshop en Boatmax maar ook voor een refit van je boot ben je op Boot Holland op het juiste adres. Van nieuwe teakdekken tot aan elektronica en van landvasten tot aan scheepsramen en kussens.

In totaal is Boot Holland 2016 verdeeld over 5 hallen met in totaal 40.000 m2 en minstens 300 standhouders. Men verwacht net als andere jaren grote belangstelling omdat dit de eerste watersportbeurs in Nederland van 2016 is. Ook is de belangstelling van mensen uit het buitenland zoals België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Engeland sterk groeiende.

Link: | website Boot Holland | lijst met noviteiten |

Bron: | Datum van publicatie: 02-02-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via