Jachthaven Hindeloopen verwent watersport met welness

Haven uitgebreid met diverse nieuwe faciliteiten

Watersport jachthavens doen steeds meer om klantvriendelijk te zijn. Een jachthaven met alleen een kioskje om een broodje te bemachtigen voldoet al lang niet meer aan de eisen van de tegenwoordige watersporters. Jachthaven Hindeloopen staat al sinds jaren bekend om de uitgebreide faciliteiten voor Nederlandse- en Duitse watersporters. Op honderd meter afstand ligt het centrum van de stad Hindeloopen
 


Sinds 1 juli heeft men uitgebreid met diverse faciliteiten op het gebied van welzijn.
Volgens een woordvoerder van Skipsmaritiem werd het tijd om een upgrade toe te passen. In het multifunctionele centrum, waar al een fitnessruimte, overdekt zwembad, sauna, restaurant, croissanterie en een scheepswinkel gevestigd waren is nu op de bovenverdieping nu ook een welnesscentre.
Hier kan de vermoeide watersporter na een week van hard werken volledig tot rust komen. Iedere zaterdagochtend kan men Yogasessie’s bijwonen, gebruik maken van de fysiotherapie, een stoelmassage reserveren of gebruik maken van een voetreflexmassage.

Nieuwe loungeruimte
Voor de watersporter die met slecht weer niet uitvaart is er aan de achterzijde van het gebouw een multifunctionele loungeruimte waarin men aan de grote leestafels kan ontspannen met de nieuwste tijdschriften, een boek kan lenen, of met de gehele familie bijeenkomen.

Verdere faciliteiten op het terrein zijn ook volop aanwezig zoals een tennisbaan, kinderboerderij, servicewerkplaats, zeilmakerij etc. Het wachten is nu op gratis internet voor ligplaatshouders en passanten in plaats van het veel te dure netwerk dat er nu ligt...
 

Bron: | Datum van publicatie: 03-07-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

jachthavens 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via