Waterbuoy voor watersport

Waterbuoy: beschermt kostbare zaken zoals een hand GPS

Iedere watersporter laat wel eens iets over boord vallen, maar het wordt pas echt vervelend als dat kostbare zaken zijn zoals bijvoorbeeld uw GPS of erger nog uw sleutels.

Met de Waterbuoy is dat geen echt probleem meer. Deze speciale sleutelhanger voor de watersport laat een gewicht van maximaal 1 kilo aan de oppervlakte drijven. Middels een felle verlichte oranje bol kunt u zelfs uw bezit in het donker uitstekend terugvinden.

In droge toestand is de Waterbuoy zeer klein (7x3x1,5 cm) en zit niet in de weg zoals grote kurken ballen. Zodra de Waterbuoy in het water valt wordt een grote oranje ballon ter grootte van een voetbal opgeblazen door een gascilinder en gaat een ledlamp knipperen die op lange afstand zichtbaar is.

Alles wat aan de Waterbuoy hang met een gewicht tot 1 kilo is dan snel weer uit het water te halen. De Waterbuoy is een uitvinding die bekroond is met de Dragons Den in Engeland en is daar al een groot succes.

In Nederland is de Waterbuoy via deze website te bestellen. De prijs is 19,95 en het apparaatje wordt gratis naar uw huis gestuurd.

Niet meer verkrijgbaar, bekijk hier vergelijkbare producten.

Bron: Watersport Almanak | Datum van publicatie: 23-06-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via