Deltaweek van start op 27 juni

De 38e Deltaweek, een watersport evenement met wedstrijden voor scherpe kajuitjachten en ronde- en platbodemjachten op de Oosterschelde en de Noordzee, waarin opgenomen het Nederlands kampioenschap Ronde- en platbodemjachten klasse C

Slam Deltaweek
De SLAM Deltaweek wordt georganiseerd door de Stichting Deltaweek. In de Stichting Deltaweek werken samen de Watersportverenigingen "Sint Annaland", "Noord-Beveland", "d'Oosterschelde", "Willemstad", "Wolphaartsdijk", "Yerseke", "Zierikzee" en de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging "De Maas".

Al 38 jaar wordt de SLAM-Deltaweek met veel professie en plezier georganiseerd en gevaren door recreatieve en fanatieke wedstrijdzeilers in verschillende klassen kajuitjachten. Zin in een weekend of hele week wedstrijden varen op de mooie Zeeuwse wateren? En 's avonds met uw bemanning en collega wedstrijdzeilers bijpraten, borrelen of feesten in de verschillende idyllische Zeeuwse havenplaatsen? Schrijf dan nu in voor de SLAM-Deltaweek 2008!

De SLAM-Deltaweek is een evenement voor scherpe kajuitjachten en voor de Ronde- en Platbodemjachten, met korte en lange wedstrijden. In het eerste weekend varen ook eenheidsklassen op een eigen baan. De wedstrijden worden elke avond afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking, waarna het informele programma begint.

Grote velden bij de scherpe jachten tijdens de Deltaweek 2008
In de Deltaweek wordt rekening gehouden met de wens van de zeilers: grote velden en veel tegenstanders. Zo veel mogelijk varen de deelnemers daarom in één klasse n.l. ORC-club. Boten met alleen een IRC-certificaat kunnen in de beide weekends en tijdens de zeewedstrijd op vrijdag 4 juli ook meevaren. Zij worden in een apart klassement berekend, als ze met tenminste drie boten zijn. Deelnemers met zowel een ORC-club meetbrief als een IRC-certificaat varen ORC-club.

Op vrijdag 4 juli varen de scherpe kajuit boten een zeewedstrijd. In de weekends varen deze boten één of twee dagen korte wedstrijden, zo mogelijk op een Windward-Leewardbaan.

Meer info op: www.deltaweek.nl

Bron: Deltaweek.nl | Datum van publicatie: 25-06-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via