Kaartverkoop previewavond Hiswa te water binnenkort van start

De HISWA te water maakt zich op voor de 25e editie
Dat gaat feestelijk gevierd worden met een exclusieve preview op maandag 1 september. De avond voordat de bootshow de poorten opent voor het grote publiek, kan een select gezelschap in alle rust als eerste de ruim 500 fonkelnieuwe boten aan de steigers bewonderen. Vanaf half juli gaat een beperkt aantal kaarten voor deze exclusieve preview in de voorverkoop via www.hiswa.nl. Entertainment, een glas champagne, drankjes en heerlijke bits & bites zijn bij de toegangsprijs van €110,- per kaart inbegrepen.

Crème de la crème
De HISWA te water staat te boek als de meest complete in-water bootshow van Europa. De crème de la crème van de Nederlandse en internationale jachtbouw presenteert er haar nieuwste modellen. In totaal meren ruim 500 zeiljachten, motorkruisers, sloepen en sportboten af aan de steigers van Marina Seaport IJmuiden. Seriegebouwd of (semi)custom-built: het overzicht van schepen is zonder meer indrukwekkend te noemen. Alle boten bij elkaar vormen een lengte van bijna zes kilometer.

Exclusief: Preview
Nieuw dit jaar is de Preview die exposanten de mogelijkheid biedt om hun beste relaties als eerste voor het evenement uit te nodigen. “Toch willen we ook individuele bezoekers de kans geven de previewavond bij te wonen. Vandaar dat een beperkt aantal kaarten vanaf half juli via www.hiswa.nl besteld kan worden door fervente bootliefhebbers die graag als eerste de primeurs willen kunnen bewonderen. Vanzelfsprekend leent de preview zich ook uitstekend voor bedrijven die hun medewerkers of relaties willen fêteren op een bijzonder evenement,” aldus directeur Farouk Nefzi.

Feestelijk programma
Glanzende masten, kleurrijke vlaggen, blinkende lieren en een sfeervol verlichte haven vormen het decor voor de feestelijke preview. De setting op zich is al bijzonder, maar swingend entertainment levert een belangrijke bijdrage aan de unieke sfeer op deze avond. Ook de smaakpapillen zullen geprikkeld worden met culinaire verwennerijen in de vorm van bits & bites op diverse plekken op de kade en de steigers. Drankjes zijn verkrijgbaar aan verschillende bars en iedereen wordt welkom geheten met een glas champagne. Tijdens de previewavond zal tevens de officiële opening van de HISWA te water 2008 plaatsvinden. Alle gasten kunnen rekenen op een originele en compleet verzorgde avond, waar ook veel VIP’s uit het bedrijfsleven, de politiek en de showbusiness hun opwachting zullen maken.

Kaartverkoop
De previewavond vindt plaats op maandag 1 september van 18.30 tot 21.30 uur in jachthaven Marina Seaport IJmuiden en is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Kaarten voor de preview kosten € 110,- en kunnen vanaf half juli via www.hiswa.nl besteld worden.

Van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september 2008 is de bootshow voor het publiek geopend. Bron: HISWA | Datum van publicatie: 03-07-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via