Watersportbeurs: Hiswa te water 2016

Watersport Nieuws | Hiswa te water belooft veel primeurs

Terwijl iedere watersporter nog op de boot aan het genieten is van misschien een paar mooie dagen kondigt de eerste najaarsbeurs zich al weer aan. Op 30 augustus start de Hiswa te Water in Amsterdam. Op deze watersportbeurs moeten watersporters enthousiast gemaakt worden voor nieuwe boten. Naast de vele nieuwe modellen zijn ook veel jachtmakelaars aanwezig met een serie jong gebruikte boten. Op de wal zijn de bekende stands van diverse leveranciers.

Hiswa: 65 primeurs aanwezig.

Een greep uit de primeurs die zijn aangekondigd bij de zeilboten: Saffier 6.50 Cruise van Saffier, Najad 450CC van Najad, Salona 380 van Salona Yachts, Dehler 34, 48 MkII van Hallberg-Rassy, X-Yachts komt met de X4, Beneteau Oceanis 41.1 en Oceanis 38.1. Ook motorboten zijn volop vertegenwoordigd: Sargo 36 en Monte Carlo 6 van Nova yachting, Swift Trawler 30 van Beneteau, 35 E van Da Vinci, T-Liner Hybride van Botenservice Tatje, Boarncruiser Elegance 1300 Fly van de Boarnstream, Exailor 45 Cabrio Hybrid, Linssen Yachts komt met de Grand Sturdy 470 VT, Steeler NG57 van Steeler yachts, De Super Lauwersmeer Discovery Flybridge van Super Lauwersmeer, Majestic 1300 OC van Aquanaut, Bavaria E40 van Bavaria yachts en de PROboot 30 van Jansma yachts.

HISWA te water 2016

De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4  september 2016 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Openingstijden dagelijks van 10.00 – 18.00 uur. Toegangskaarten zijn online met korting te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa. Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl

Bron: | Datum van publicatie: 21-08-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via