Uitslag enquete Varen doe je samen

Project krijgt steed hogere kwaliteit
De afgelopen maanden heeft er op de website www.varendoejesamen.nl  een enquête gestaan. Deze is door bijna 8000 mensen ingevuld. De resultaten geven ons een goed beeld hoe we volgend jaar het project nog beter kunnen uitdragen en de kwaliteit op een hoger niveau kunnen krijgen.

In relatief korte tijd is Varen doe je samen! een begrip geworden binnen de Nederlandse watersport, met name onder de recreatievaart. De gebruikers zijn erg tevreden over de knooppuntenboekjes. De teksten worden als helder en de kaartjes als duidelijk ervaren.

Kennis van het project
De meeste mensen zijn door een van de projectpartners gewezen op het project. De meeste mensen kennen het via het Watersportverbond en Rijkswaterstaat. Gemiddeld geven de gebruikers van de knooppuntenboekjes het project een 7,5.

Ruimte voor verbetering
We zijn natuurlijk erg blij met deze ruime voldoende, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Zo kunnen we het project nog beter bij de beroepsvaart onder de aandacht brengen. Ook voor de recreatievaart komen er meer distributiepunten, zodat de boekjes gemakkelijker bij de vaarrecreanten komen. Houd hiervoor de website in de gaten!

Duits en Engels
Ook zullen we samen met de HISWA-vereniging meer aandacht besteden aan het informeren van verhuurbedrijven. We zullen proberen om de informatie ook (voor een deel) in het Duits en Engels als PDF beschikbaar te stellen. Naar aanleiding van de wens om de knooppunten te integreren in navigatieprogramma’s worden hierover in 2010 gesprekken gevoerd met verschillende aanbieders.

Beschikbaarheid in 2010
Vanaf Boot Holland (12 t/m 17 februari) zijn de knooppuntenboekjes weer beschikbaar. Net als afgelopen jaar wordt er een beperkte oplage gedrukt en zijn de boekjes te downloaden van www.varendoejesamen.nl .  Via deze (recent vernieuwde) website kunt u ook reageren en verbeterpunten aangeven, zodat we het project kunnen blijven verbeteren.
 

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 21-12-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via