Inschrijving ABN AMRO North Sea Regatta geopend.

Groot watersport spektakel van 9 t/m 12 mei
Vanaf vandaag kan worden ingeschreven voor de ABN AMRO North Sea Regatta op de bekende website www.nsr.nl Het inschrijvingsdeel van deze website is volledig vernieuwd. De grote aantallen data kunnen nu sneller en beter worden verwerkt. Ook is men nu in staat sneller te communiceren en te reageren in geval van calamiteiten.

Veel vernieuwing
De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang met als doel om de deelnemers, de gasten en de bezoekers alles te bieden waar de ABN AMRO North Sea Regatta in de loop van de jaren zo bekend en geliefd door geworden is; “competitive sailing and serious fun!”
Zeilen is vanzelfsprekend waar het om gaat. We verwelkomen nieuwe klassen, een nieuwe wedstrijdleider, nieuwe vrijwilligers, nieuwe sponsoren en een groot aantal gasten. Veel veranderingen in het Scheveningse havengebied, waardoor de plannen qua terreingebruik voor het zeilersdorp al minstens een aantal keren volledig zijn gewijzigd. Dagelijks is men aan de slag.

Sister Sledge
Aan de "serious fun" wordt wel heel serieus gewerkt; De hele Amerikaanse band komt mee met Sisters Sledge om te kijken of er nou écht "we are family" mee kunnen zingen. Op zaterdag een daverende Blues Brothers Revue en dan zondag, moederdag. Dat werd heel lastig, maar onze Maarten heeft het helemaal geregeld. Alle partners van zeilers willen dit gaan meemaken, want hij komt echt, het grootste aanstormende talent van ons land "Alain Clack".

Bron: Frans Sluyters | Datum van publicatie: 03-04-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via