Motorboot Sneek: van 28 t/m 30 oktober 2016

Watersport Nieuws | Meer dan 400 nieuwe en gebruikte motorjachten in Sneek

Terwijl de meeste watersporters alweer de winterstalling hebben opgezocht staan de watersportbedrijven in Sneek klaar om u te ontvangen tijdens Motorboot Sneek 2016. Deze show vindt plaats op diverse locaties die dicht bij elkaar gelegen zijn, zodat het een leuk dagje Sneek kan worden.

In totaal nemen 14 bedrijven deel aan Motorboot Sneek, en worden ca 400 nieuwe en gebruikte schepen aangeboden. Op de webstie van Motorboot Sneek vindt u een handige routebeschrijving zodat u op uw gemak in één daag een zeer groot en divers aanbod van motorboten kunt gaan bekijken.

De deelnemers van Motorboot Sneek:

Sturiër Yachts is een van de gastbedrijven. Sturiër, gebouwd door de Volharding in Stavoren levert motorboten in de topklasse. Comfortabele boten, robuust, zeewaardig en bovenal luxe zonder opsmuk. Tijdens Motorboot Sneek zal de nieuwe Dutchman 52 te bewonderen zijn.

Super Lauwersmeer is aanwezig met de stijlvolle modellen van Discovery tot de elegante Evolve. Super Lauwersmeer kenmerkt zich een elegante, maar praktische vormgeving. De schepen worden volledig naar uw wensen gemaakt en ingericht.

Abim Yachting levert de bekende stalen multiknikspanten met de stoere kabelaring. Hoewel de naam Abim staat voor ‘Alle Begin Is Moeilijk’, dat stamt nog uit de tijd (2002) dat men vaarcursussen verzorgde, nu bouwt men ook complete motorboten.

Pikmeercruiser uit Grou is ook in Sneek aanwezig. Pikmeer kenmerkt zich door fraaie stalen boten die opvallend laag gebouwd zijn waardoor de boten zich uitstekend lenen voor de binnenwateren.  De Open Cockpit modellen zijn vanaf het allereerste schip nog steeds erg populair.

Bavaria Motorjachten worden in Nederland geleverd door Jansma Jacht. Een van de nieuwe modellen is de Bavaria E40, een schip met een mooie styling en hoog comfort. De Bavaria E40 is leverbaar in een sedan of een fly-uitvoering.

Aquanaut Yachting is een bedrijf dat reeds meer dan 50 jaar aanwezig is in de watersport. Met een team van 35 mensen bouwt Aquanaut zelf de jachten, in staal van 12 tot 19 meter. Leuk is ook dat u een boot eerst kunt huren voordat u overgaat tot aankoop van een schip.

Linssen Yachts is de bekende werf uit het zuiden. Men bouwt in Maasbracht op een imposant complex van maar liefst 45.000m2 sinds 1949 stalen motorboten in veel varianten. Hoewel de boten in serieproductie gebouwd worden kunnen uw wensen altijd volledig ingewilligd worden.

Vivante Yachts uit Sneek bouwt stoere schepen met een modern-klassieke uitstraling. Volgens Vivante kan men kosten efficiënt werken door voor verschillende disciplines specialisten in te huren. Daarbij staat voorop dat iedere boot exact volgens de wensen en eisen van de koper wordt samengesteld.

De Valk Yacht Brokers uit Sneek bouwt geen schepen maar is al meer dan zestig jaar internationaal scheepsmakelaar. In de vestiging in Sneek vindt u een grote verzameling kwaliteitsboten, maar De Valk heeft ook een database van ca. 60.000 mensen die op zoek zijn naar een boot.

Privateer Silverline Yachts bouwt stoere schepen en stalen trawlers in Uitwellingerga van 43 tot 84 voet. Over de gehele wereld komt u hun zeewaardige schepen tegen die semi-custom build gebouwd worden. Met oog voor kwaliteit en zeewaardigheid.

Brandsma Jachten uit Sneek custom built stalen jachten: de klassieke Brandsma Vlet, de robuuste Noordzeekotter, de sierlijke Federick en de tijdloze Luna. Daarnaast is Brandsma Jachten gespecialiseerd in het Noorse polyester topmerk Agder.

Jetten Shipyard uit Sneek bouwt vernieuwende schepen in staal in klassiek uitvoeringen of moderne uitvoeringen. Maar net zo gemakkelijk combineert men deze twee vormen. Jetten levert zelfs een country uitvoering. Ambachtelijk gebouwde schepen met topkwaliteit.

SK Jachtbouw uit Sneek bouwt vletten en kotters als basismodellen en past deze aan naar uw eigen wens. Diverse modellen met een lengte van 10,5 tot 14,5 meter in staal. SK bouwt ook een mooie kotter in cabrio-uitvoering met een echte retro-look.

De Vaart Yachting bouwt zelf geen schepen maar levert een zeer uitgebreid assortiment boten zoals Nimbus, Paragon, Apreamore en Broom. Daarnaast heeft De Vaart een makelaardij waar veel schepen in binnen- en buitenland.

Link: | Motorboot Sneek |

Bron: | Datum van publicatie: 12-10-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via