Nieuwe watersport kaarten ook op iPhone en tablet

Watersport Nieuws | Nieuwe eigentijdse watersportkaarten met app

Een nieuwe generatie vaarkaarten voor de watersport kondigt zich aan: de “Nieuwe Vaarkaart” Dit is een combinatie van een scheurvaste- en watervaste papieren kaart waar een gratis app bij geleverd wordt. Het principe van deze nieuwe watersport uitgave beslaat een totaalbeleving op het water. Met name de app is een perfecte aanvulling voor de watersporter en een uitbreiding van de papieren kaart.

Papieren kaart met digitale app

De watersportkaarten onderscheiden zich doordat ze zeer overzichtelijk zijn en volledige informatie geven over bruggen, sluizen, betonningen, aanlegsteigers en jachthavens. Al deze gegevens zijn ook op de app aanwezig, inclusief de bedieningstijden van bruggen etc.. Daarnaast geeft de app nog meer informatie zoals amusement, toeristische informatie, cultuur, horeca, restaurants, winkels, vervoer etc. De app kunt u downloaden via de website en is geschikt voor iPhone, iPad, Android telefoons en tablets en Windows systemen.

Registratie van app behoort bij kaart

Iedere watersport kaart heeft zijn eigen unieke registratiecode. Om de digitale app te gebruiken dient u zich éénmaal te registreren om toegang tot de digitale informatie te krijgen. Deze registratie dient per kaart eenmalig te gebeuren. U kunt onbeperkt inloggen middels een gebruikersnaam en een wachtwoord. Er kan maximaal op 1 toestel worden ingelogd, voor het gebruik ban de app heeft u 3g/4g of WiFi nodig. De geldigheidsdatum van de digitale kaart is tot en met 31 maart 2017.

Link: | Nieuwe Vaarkaarten

Bron: | Datum van publicatie: 26-04-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via