Drijf-in bioscoop voor watersport in Blauwe Stad

Watersporters kijken films vanaf eigen boot

Het Groningse watersport gebied Blauwe Stad introduceert een echte drijf-in-bioscoop. Tijdens het Waterweekend Blauwe Stad kunnen watersporters vanaf hun boot in de open lucht films komen kijken.

Er komt een groot scherm aan de overkant van het terras van brasserie De Bottelier aan het Redersplein. Op het water is er plek voor kleine boten. Ook is het mogelijk om de films vanaf het terras en de trap van de blauwe uitkijktoren te bekijken. De films gaan elke avond rond 21.45 uur van start, pas als het buiten goed donker is.

De films bureau Blauwe Stad worden aangeboden door het projectzijn gratis toegankelijk. De eerste film op vrijdag 15 mei is Intouchables. Dit is een Franse feelgoodmovie uit 2011. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een verlamde rijke zakenman die bevriend raakt met zijn verzorger. Voorafgaand aan de film is er live muziek van Swinder, een Groningse band  bekend van liedjes Noar Stad en Twijde Hans. Na afloop van de film kan er gedanst worden op de muziek van DJ Viccc.

Op zaterdagavond 16 mei wordt de film The Grand Budapest Hotel vertoond. Dit is een komisch drama uit 2014 over de avonturen van de eigenaardige hotelmanager Gustave en een jonge portier. The Grand Budapest Hotel speelt zich af in het Oost-Europa van de jaren dertig van de vorige eeuw. 

Link: | www.blauwestad.nl |

 

Bron: WtersportAlmanak | Datum van publicatie: 08-05-2015

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via