Vodafone maakt mobiel internet betaalbaar voor watersport

Vanaf 1 januari worden de tarieven voor mobiel internet 50% voordeliger.Vodafone heeft aangekondigd om per 3 januari 2008 de tarieven voor mobiel internet te halveren.  Hierdoor wordt een mobiel internet abonnement voor de watersport zeer interessant. Tot heden maakte de watersport vaak gebruik van de KPN hotspots die in veel havens geplaatst zijn. Het nadeel van de KPN hotspots is de absurd hoge prijs die de jachthavens met KPN berekenen voor de diensten: voor een aansluiting van één dag betaalt de watersporter al snel 15 Euro. Bovendien is het bereik lang niet altijd voldoende in de jachthavens.

De nieuwe databundel van Vodafone heeft een datalimiet van 250 MB en gaat 19,95 Euro per maand kosten, dat is ca 50% lager dan de huidige abonnementen.

USB modem
Het plug-and-play USB-modem maakt mobiel internetten op de laptop ook heel eenvoudig. Een vrije USB-poort op de laptop is voldoende. Zodra het modem daarop is aangesloten, wordt de software automatisch geïnstalleerd. Vodafone biedt gebruikers een snelheid tot maximaal 3,6 Mbps. De nieuwe tarieven zijn geldig vanaf 3 januari 2008. Voor bestaande klanten biedt Vodafone aantrekkelijke overstapmogelijkheden naar het nieuwe tariefplan.
 

Bron: Vodafone | Datum van publicatie: 30-12-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via