De Vries Sails voegt zich bij UK-Halsey

De zelfstandig opererende zeilmakerij De Vries Sails sluit zich aan bij UK-Halsey International. Deze stap is genomen omdat het voor zelfstandig opererende zeilmakerijen onmogelijk is om op vooral technologisch terrein, gelijke tred te houden met de ´grote´namen in de zeilmakerwereld.

Continuïteit
Volgens De Vries Sails is het bedrijf met deze stap verzekerd van continuïteit in research en development. Daarbuiten kan het bedrijf nu ook gebruik maken van een uniek product dat door UK-Halsey is ontwikkeld; Tape Drive zeilen. Door de grootte en de structuur van de organisatie van UK-Halsey kunnen ook budgetten worden vrijgemaakt voor Research en Development, er kan gezamenlijk worden ingekocht en voor specifieke producten kan de productie worden gecentraliseerd.

De UK-Halsey Group
De grondslag van de UK-Halsey groep is in 1946 gelegd door de Amerikaanse zeilmakerij Ulmer Sails. Later fuseerde deze met Kolius waardoor de naam UK ontstond. Door de fusie in 2005 met het de Halsey Lidgard groep is één van de belangrijkste en meest toonaangevende organisatie van zeilmakers ontstaan. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, waar sinds decennia de scepter wordt gezwaaid door Charles ´Butch´ Ulmer. Een vakman in hart en nieren

Bron: Watersportalmanak.nl | Datum van publicatie: 05-09-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via