NK Verenigings-Teamzeilen te Rotterdam

NK Verenigings-Teamzeilen op 18 en 19 oktober 2008 te Rotterdam-Maashaven
Voor de derde keer in successie organiseert de Stichting World Port Race te Rotterdam het NK Teamzeilen voor verenigingsteams. Het evenement vindt plaats in de Rotterdamse Maashaven, midden in het Rotterdamse havengebied.

De Rotterdam Ocean Wide Yacht Club, met het clubhuis bovenop een van de panden direct aan de kade van de Maashaven, dient wederom als gastheer voor dit evenement. Op het dak van het gebouw wordt een tribune neergezet, waardoor toeschouwers een unieke blik op het wedstrijdwater en de skyline van Rotterdam hebben. Door het eenvoudige format van het teamzeilen en deze bijzondere plaats, zullen de wedstrijden bijzonder goed te volgen zijn.

Het clubgevoel versterken
Aangezien het een wedstrijd tussen verenigingsteams is, zijn alle bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen uitgenodigd om mee te doen. Het belooft niet alleen een prachtig schouwspel te worden, deze strijd tussen de verenigingen zal zeker ook het het clubgevoel versterken.

Een verenigingsteam bestaat uit 2 x 4 man/vrouw die in twee boten de strijd aan zullen gaan met twee andere boten. Het is toegestaan meer personen in het team te hebben, maar er kunnen er uiteraard maar 2 x 4 tegelijk zeilen. Meer informatie treft u in de Notice of Race die spoedig via de website van de stichting World Port Sail bekend gemaakt wordt.

MaxFun 25
Er zal gestreden worden in de MaxFun 25 (ontwerp Simonis Voogd). De boten worden worden ter beschikking gesteld door de diverse sponsoren. De inschrijving is vanaf heden geopend, u kunt uw vereniging inschrijven via onderstaande website. Internetadres: www.stichtingworldportsail.nl  

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 23-06-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via