Flevorace 2007 Enkhuizen: Van 17 tot 19 augustus

Flevorace 2007: Van 17 tot 19 augustus

Diep water, mooie lange en korte banen kenmerken de Flevorace van 17-19 augustus a.s. De ruime KNZ&RV-Buyshaven, prima sanitair, ruim parkeren en een speciaal drijvend clubhuis, maken Enkhuizen de nieuwe Flevorace-haven bij uitstek.

Klik hier voor de voorlopuge uitslagen

De Flevorace is het jaarlijkse hoogtepunt voor de ORC/IRC Scherpe jachten en telt ook dit jaar mee voor het ORC-kampioenschap. Voor de Ronde- en Platbodemjachten is het een vast onderdeel van de
wedstrijdkalender. Dit jaar nodigt de organisatie bovendien schippers en bemanningen uit met serieuze belangstelling voor wedstrijdzeilen, maar nog zonder (veel) wedstrijdervaring en meetbrief. In een apart startveld en met een toegekende SW-factor, tekenen zij in voor een nieuwe uitdaging en ervaring.

Op vrijdag begint de race met een lange baan op het noordelijk IJsselmeer. Om alle schepen tijdig weer in de haven te ontvangen, varen de kleinere schepen een iets kortere baan. Met prijsuitreiking,diner en live folkmusic sluiten we de vrijdag af.

Zaterdagmiddag zijn de korte baanwedstrijden voor niet-zeilende familie of vrienden te volgen vanaf een comfortabele volgboot, met uitleg en toelichting door een ervaren wedstrijdzeiler. Ze kunnen s-avonds meegenieten van een verrassend onthaal, dinerbuffet en spetterende band in clubhuis de Classic Lady.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de site van de KNZ&RV. Dankzij ondersteuning van sponsors zijn de inschrijfgelden aanmerkelijk gedaald. Wedstrijdcomité, havenmeesters en bemanning van het clubhuis staan klaar voor het mooiste zeilevenement van 2007 in Enkhuizen: De Flevorace van 17-19 augustus a.s.

Info en inschrijven: bij het secretariaat (0294-261540) of op: www.knzrv.nl

Bron: KNZRV | Datum van publicatie: 19-08-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via