Mogelijk jachthaven voor watersport in Katwijk

Watersport nieuws 30 juni 2008  - Op woensdag 18 juni heeft de gemeente samen met bureau Grontmij en Intraval een inloopsessie gehouden over de wenselijkheid van een mogelijke zeejachthaven in Katwijk. Het was in de redschuur van de KNRM een drukte van belang. Met een opkomst van ruim 250 mensen is de gemeente dan ook erg tevreden. Aanwezigen hebben tijdens de inloopsessie de gelegenheid gehad om kennis te nemen van de ideeën en daar zelf een bijdrage aan te leveren. Mochten er nadien nog ideeën of opmerkingen zijn, dan kunnen die worden ingeleverd bij de gemeente via info@katwijk.nl onder vermelding van zeejachthaven of per post worden opgestuurd naar Gemeente Katwijk, T.a.v. mw. M. Slijkhuis, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Reageren kan tot en met vrijdag 11 juli.In het kader van het onderzoek zijn er al meerdere interviews en groepsgesprekken gevoerd, werksessies gehouden en er is een inloopatelier georganiseerd. Nu gaat de enquête van start onder bewoners, ondernemers en toeristen in Katwijk.

Start enquête
In de week van 30 juni wordt begonnen met het afnemen van vragenlijsten onder 200 bewoners, 100 ondernemers en 200 verblijfstoeristen/dagrecreanten door medewerkers van bureau Intraval. De willekeurig geselecteerde bewoners en ondernemers ontvangen van tevoren een brief met het verzoek mee te doen aan het onderzoek. Deze bewoners en ondernemers vormen een goede dwarsdoorsnede van de Katwijkse bevolking en ondernemingen.

Vragenlijst
Tijdens de interviewgesprekken worden vragen gesteld over onder meer de woon- en leefomgeving in Katwijk. Ook de wenselijkheid en de mogelijke gevolgen van de aanleg van een zeejachthaven komen uiteraard aan bod in het gesprek. Ook de gevolgen van het niet aanleggen van de haven worden in beeld gebracht.

Medewerking
De gemeente en het onderzoeksbureau hopen dat alle benaderde bewoners, ondernemers en verblijfstoeristen/dagrecreanten willen meewerken aan de enquête. Alleen zo kan er een goed beeld van alle ideeën en wensen ontstaan. Het is daarom ook van groot belang dat zowel voor- als tegenstanders van een zeejachthaven aan de enquête meedoen.

Bron: www.katwijk.nl | Datum van publicatie: 01-07-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

jachthavens 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via