220 Volt voor uw laptop

PC Navigo en stroom voor uw laptop

PC Navigo aan boord wordt vrijwel uitsluitend gebruikt met een laptop. Helaas is men met een laptop afhankelijk van de kracht van de accu, veel schepen hebben geen 220Volt installatie aan boord. De meeste laptopaccu’s werken een paar uur achtereen en zijn dan leeg. Een omvormer kan een oplossing zijn.
Wij leveren hiervoor een omvormer waarmee u van 12 Volt naar 220 Volt kunt schakelen. Simpelweg het aansluiten van een autoplug (sigarettenaansteker) is dan al voldoende voor de voeding van uw laptop. We leveren een 300 Watt omvormer waarmee u uw laptop zonder problemen kunt blijven gebruiken. Wilt u andere apparaten gebruiken zoals bijvoorbeeld een TV op de omvormer dan adviseren wij een 600 Watt omvormer.

Terwijl u op de motor vaart levert de dynamo meer dan voldoende spanning om de omvormer te kunnen voorzien van stroom zonder dat de boordaccu’s stroom gebruiken voor de omvormer. Zeilschepen die zonder motor varen moeten even opletten of de capaciteit van de boordaccu’s voldoende is. Meestal is wel een serviceaccu aanwezig die niet gebruikt wordt om de motor te starten.

We leveren twee modellen:
 

 • AC 300 - € 49,-
  Omvormer van 12 naar 220 Volt, levert 300 W continu vermogen en 600 Watt piekvermogen. Aansluiting door autoplug en vaste kabel. Bezit een stopcontact om stroom af te nemen.
   
 • AC 600- € 89,-
  Omvormer van 12 naar 220 Volt, levert 600 W continu vermogen en 1200 Watt piekvermogen. Aansluiting door vaste kabel (geen autoplug). Bezit een stopcontact om stroom af te nemen.

Bovengenoemde omvormers zijn uit voorraad leverbaar, bestellen kan via het bestelformulier.

Link | bestelformulier |

Bron: | Datum van publicatie: 22-06-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via