Dragon Marine ondersteunt het Watersportverbond

Dragon Marine verbindt zich voor drie jaar aan het Watersportverbond.
Als supplier ondersteunt Dragon Marine het Watersportverbond door achttien polyethyleen Optimisten ter beschikking te stellen waarmee het Watersportverbond diverse activiteiten kan ontwikkelen. De overeenkomst is bekrachtigd op de Hiswa te Water door Gerke Smakman, Commercial Director Dragon Marine en Mariken Koole, directeur Watersportverbond.

We make the World sail.
Dit is de boodschap van Dragon Marine. Daarom is de ondersteuning van het Watersportverbond een logische keuze. We verwachten dat het Watersportverbond met onze Optimisten de verenigingen en de jeugdzeilers binnen de verenigingen meer mogelijkheden kan bieden, aldus Commercial Director Gerke Smakman.

Schoolsportkennismakingsdagen.
De jeugd op een laagdrempelige manier laten genieten op het water is van groot belang, meldt Mariken Koole, directeur Watersportverbond. Dat doen we onder meer door middel van schoolsportkennismakingsdagen waar gemiddeld 3.000 tot 3.500 kinderen per jaar kennismaken met de watersport. Door de samenwerking met Dragon Marine kunnen we nu meer activiteiten ontwikkelen voor de verenigingen.

Optimisten van Dragon Marine.
Watersportverbond en Dragon Marine gaan ook speciale acties voor verenigingen ontwikkelen, waarbij verenigingen een hoge korting kunnen krijgen op de aanschaf van de Optimisten van Dragon Marine.

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 17-09-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via