Opvolger Waterkampioen gaat niet door

Watersport Nieuws | Magazine Deining krijgt te weinig aanmeldingen

Het was een mooi plan van de ex-redacteuren van de Waterkampioen om zelf een watersportmagazine te gaan exploiteren, maar voorlopig gaan de plannen in de ijskast. In drie maanden tijd is geprobeerd om voldoende geïnteresseerden zich in te laten schrijven, maar helaas het aantal inschrijvingen biedt te weinig zekerheid om te kunnen starten.

Onderstaande mail ontvingen we van Jim Post en Arno Beuken:

Tijdens de afgelopen Hiswa startte de inschrijfperiode voor Deining Magazine, de opvolger van de Waterkampioen. Het doel was ambitieus: een voldoende grote crowd genereren om nog deze zomer het eerste nummer van Deining te kunnen publiceren, doordrenkt met een hoge kwaliteit in redactie en beeld. Een volwaardige opvolger van de Waterkampioen. Voor die kwaliteit zijn voldoende betalende abonnees nodig. Enkele duizenden watersporters begrepen deze boodschap en schreven zich in.

Toch trok de call to action binnen de wervingsperiode van drie maanden onvoldoende mensen over de streep, onvoldoende voor de kwaliteit die we de inschrijvers en onszelf hebben beloofd. Het grote potentieel van oud-Waterkampioenlezers bracht niet de basis die we hadden verwacht. Vanaf deze zomer iedere maand Deining zit er niet in. Toch stopt het hier niet. Uit de inschrijfperiode en de honderden gesprekken met watersporters en watersportbedrijven kregen we een stortvloed aan input. Verder is er wel het een en ander gaande in het watersportmedia-landschap (Waterkampioen is gestopt, onlinemagazine Zilt gaat stoppen).

Wat wil de watersporter en wat kunnen de watersportmedia en de hele watersportsector hiermee? Alle input richting Deining Magazine zetten we nu eerst op een rij en het zou goed kunnen dat hieruit iets moois ontstaat, iets nieuws. Zodra dit concreet wordt, laat Deining Magazine uiteraard van zich horen. Vanaf deze plek bedanken we nu eerst alle betrokkenen voor de geweldige support tot zover.

Hartelijke groet,

Arno Beuken & Jim Post

Bron: | Datum van publicatie: 27-05-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via